Kuva: Fotolia

Välillä rakkaus loppuu äkkiarvaamatta - hälyttävät merkit siitä, ettei hän enää rakasta sinua

17.06.2017 21:15 - Senja Rapila - Luettu 6 734 kertaa

Rakkauden lopahtamisen näkee monista merkeistä, joista yksi on seksin vähentyminen tai loppuminen kokonaan.

Mistä tietää, jos kumppanin rakkaus sinuun lopahtaa? Elite Daily listasi kuusi erilaista merkkiä, joita kannattaa pitää silmällä. Voit lukea hälyttävät merkit alapuolelta:

1. Hän ei osallistu suhteen ylläpitoon aktiivisesti

Ehkä hän ei enää kuuntele juttujasi samalla tavalla kuin ennen, tai hän on omasta puolestaan sulkeutuneempi kuin aiemmin. Ehkä hän ei suostu tekemään suunnitelmia kanssasi, tai ei kerro omista menoistaan, kun niistä kysyt.

Siinä vaiheessa kun toinen osapuoli ei enää ole mukana suhteessa, tai yritä parantaa tai ylläpitää sitä millään tavalla, on aika käydä vakavampi keskustelu.

2. Seksiä ei ole

Seksiä harrastetaan suhteessa sen vuoksi, että sillä osoitetaan rakkautta, kiintymystä ja arvostusta toista kohtaan. Pariskunnan suhde vahvistuu seksin avulla.

Joskus seksittömyys voi johtua muista ongelmista, eikä siitä etteikö toinen rakastaisi, mutta jos seksi loppuu yhtäkkiä selittämättä, voi se kieliä kiinnostuksen lopahtamisesta. Tästä kannattaa jutella oman kumppanin kanssa rehellisesti.

3. Hän ei flirttaile kanssasi

Jos kumppanisi on osoittanut rakkautta kauniin sanoin ja flirttaillen, ja se loppuu äkkiä, voi se kieliä siitä, ettei häntä enää kiinnosta. Jos et ole enää hänen elämänsä ykkösprioriteetti, se tarkoittaa sitä, että hän yrittää mitä todennäköisimmin valua huomaamatta suhteesta pois.

4. Hän ei enää huolehdi itsestään

Suhteen alussa miltei jokainen pitää jatkuvasti huolta omasta ulkonäöstään, koska haluaa näyttää parhaimmalta oman kultansa edessä. Mikäli kumppanisi ei jaksa enää huolehtia ulkonäöstään tai mistään muusta, kyse voi olla siitä, että hän yrittää kasvattaa väliä sinuun. 

5. Hän ei halua korjata parisuhteen ongelmia

Vaikka kohtaisitte ongelmia, joista saatat jopa uskaltaa sanoa hänelle ääneen, hän ei tee elettäkään niiden ongelmien korjaamiseksi. Häntä ei yksinkertaisesti kiinnosta.

Joka tapauksessa kannattaa puhua asiasta kumppanin kanssa, ennen kuin tekee suurempia päätöksiä. Jos päädytte yhdessä siihen ratkaisuun, että ero olisi molemmille parempi, voi elämänne laatu parantua. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Pomminvarmat merkit, jotka kertovat siitä, että hän todella rakastaa sinua

Lue myös: Terveen parisuhteen merkit koottiin yhteen - löytyvätkö omastasi?

Arvostele artikkeli

Kuuntele Radio Novaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat