Kuva: Fotolia

Totuus miesten polttareista julki - väkisin strippiklubille, sammunutta nöyryytetään...

11.11.2016 11:45 - Senni Loikala

Tutkimuksen mukaan tulevat sulhaset eivät läheskään aina nauti polttareistaan.

Monet miehet eivät nauti liian hulluista polttareista, selviää tuoreesta espanjalaisen ja brittiläisen yliopiston yhdessä tekemästä tutkimuksesta. Tutkimus on julkaistu Deviant Behaviour -lehdessä. Siitä uutisoi myös The Guardian.

Tutkimukseen osallistui tulevia sulhasia Espanjasta, Isosta-Britanniasta ja Itä-Euroopasta. Tutkijat ottivat selvää, millaisia tuntemuksia pian avioituvilla miehillä oli ystäviensä järjestämistä polttareista.

Tuloksista selvisi, ettei leijonanosa tulevista sulhoista todellisuudessa nauti villeistä polttareista, joihin kuuluu juhlakalun ”leikkimielistä” nöyryyttämistä tai häpäisemistä. He osallistuvat aktiviteetteihin vastentahtoisesti, sillä ryhmäpaine on tilanteessa yleensä voimakas.

"Sammunut juhlakalu peitettiin muovikelmulla"

Tuloksista paljastui myös konkreettisia esimerkkejä polttareiden ohjelmanumeroista, joista itse tulevat sulhaset eivät todellisuudessa pitäneet. Katso alta muutama tällainen tilanne.

1) Yksi tulevista sulhasista vietiin strippiklubille. Todellisuudessa hän ei olisi tahtonut mennä katsomaan, kun puolialastomat naiset tanssivat, saati sitten maksaa tanssijoille tästä.

2) Toiselle juhlakalulle oli järjestetty miesporukalla matka toiseen kaupunkiin, mutta tuleva sulhanen eksyi kohteessa muusta polttariporukasta. Hän vietti pitkän ja ikävän illan yrittäen etsiä ystäviään.

3) Kolmannelle miehelle oltiin järjestetty jo liiankin kosteat polttarit. Tulevan sulhon juomia terästettiin viinaa pihistelemättä ja koska hän joi liikaa, mies sammui baariin ja sotki itsensä. Polttariporukka peitti tajuttoman juhlakalun muovikelmulla.

Näin ollen ystävien kannattaisi jättää polttareista liiallinen rämäpäisyys ja edes leikkimielinen nöyryyttäminen, sillä tulevat aviomiehet eivät niistä pidä, ainakaan, mikäli tätä tutkimusta on uskominen.

Lue myös: Uusi, raikas idea polttareihin: Rakkausvalmennus koko porukalle

Lue myös: Oletko suunnittelemassa polttareita? Muista nämä asiat!

Lue myös: Sari, 28, piti polttarinsa netissä keskustelufoorumilla: "Nauroin vedet silmissä"

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat