Kuva: Niko Tiainen

Eevi Teittisen ja manageri-Jennan ystävyyden alkutaival oli kivikkoinen: "Meni hermo Eeviin"

29.09.2023 16:15 - Jenni Tuusjärvi

Sosiaalisen median vaikuttaja Eevi Teittinen ja manageri-Jenna avaavat somen kulisseja uutuuspodcastissa.

Sosiaalisen median vaikuttajan työ saattaa näyttäytyä ulospäin simppeliltä selfieiden julkaisemiselta ja Instagram-storyjen päivittämiseltä. Todellisuudessa somevaikuttajien kulisseissa pyörii koneisto, joka pitää huolen vaikuttajan arjen onnistumisesta ja yhteistöiden luovimisesta.

Somevaikuttajana ja fitness-urheilijana tunnettu Eevi Teittinen avaa yhdessä managerinsa Jennan kanssa uudessa Mania-podcastissaan sosiaalisen median kulisseja: millainen työ on täydellisten somekuvien takana?

Managerin työ koostuu WhatsApp-viestien lähettämisestä, sähköposteihin vastaamisesta, Teams-palavereista sekä suunnittelutyöstä. Manageri siis pitelee lankoja käsissään ja rattaat pyörimässä.

(kuva: Niko Tiainen)

- Elämänhallintani olisi täysi nolla, jos minulla ei olisi Jennaa, Eevi toteaa Voice.fi:n haastattelussa.

- Kun mietin elämääni ennen Jennaa, niin siinä oli oma kaaoksensa, ja oli todella paljon asioita, joihin ei edes ehtinyt reagoimaan, Eevi jatkaa.

Vaikka Eevi ja Jenna ovat nykyisin hyviä ystäviä, olivat kaksikon ensimmäiset yhteiset askeleet haastavia. Nykyisin kaksikkoa naurattaa nihkeä ensivaikutelma, jonka Jenna sometähdestä sai.

Jenna muistelee työskennelleensä aiemmin vaikuttajamarkkinointitoimistossa, jolloin hän työskenteli myös Eevin kanssa yhteistyössä. Hän toteaa muun muassa viettäneensä muutaman päivän mittaisen melontareissun valittaen Eevistä työkaverilleen.

- Meni hermo Eeviin, Jenna nauraa.

- Ja siis tämähän ei johtunut minusta, vaan täysin ulkopuolisesta tekijästä, Eevi täsmentää yhtyen nauruun.

(kuva: Niko Tiainen)

Mania-podcastissa erilaisuus on vahvuus

Naurattava, yllättävä, kiinnostava. Näillä kolmella adjektiivilla kaksikko kuvailee uutta Mania-podcastiaan.

Eevi on jakanut osia elämästään julkisuuteen jo vuosien ajan. Hän aloitti uransa bloggaajana, sitten sosiaalisen median vaikuttajana. Eevin elämää on seurattu televisiossa Fitnesspäiväkirjoissa usean tuotantokauden ajan, ja nyt hän kertoo itsestään mikrofonin takana podcastaajana.

Eevin mukaan asioiden käsitteleminen puhumalla on hyvin erilaista kirjoittamiseen verrattuna.

- Tämä on ollut todella erilaista, mutta todella kivaa. Tämä on vielä enemmän hetkessä tekemistä, Eevi pohtii.

- Kirjoittaessa voi palata takaisin ja voi pyyhkiä. Täällä se mitä suusta tulee, niin se on siinä, kirjoittaen itseään ilmaisemaan tottunut Eevi kuvailee.

(kuva: Niko Tiainen)

Jenna ja Eevi avaavat somemaailman kulissien lisäksi myös omaa elämäänsä ja henkilökohtaisia kokemuksiaan muun muassa urastaan, perhe-elämästään ja kehonkuvastaan.

- Mielestäni ehkä kiinnostavinta on se, että olemme Eevin kanssa aika kontrastikkaita, meillä on todella paljon eroja monissa asioissa. Mutta meillä myös pelaa todella hyvin yhteen, Jenna kuvailee kaksikon asetelmaa podcastissaan.

Hänen mukaansa he pystyvät käsittelemään monipuolisesti erilaisia aiheita yhdessä.

- Eevin mielestä se ei kuitenkaan kiinnosta ketään, ja minun mielestäni mikä tahansa on kiinnostavaa, Jenna naurahtaa kuvaillessaan kaksikon eriäviä mielipiteitä podcastissa käsiteltävien aiheiden valinnasta.

Voit kuunnella Eevin ja Jennan haastattelun kokonaisuudessaan alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Eevi Teittinen avoimenä äitiydestä - "On vaikeaa olla tiukka ja asettaa rajoja"

Lue myös: Eevi Teittinen avoimena terveyshuolistaan - "Multa löydettiin sydänvika"

Voice.fi, Podplay, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat