Kuva: Jonna Öhrnberg / All Over Press

Mari Valosaari muistelee Miss Suomi -kilpailuja: "Halusin heittäytyä"

02.04.2022 18:15 - Lauri Kujanpää

Valosaari muistelee Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastin haastattelussa muun muassa missikisoja, julkisuutta ja avioeroja.

Radio Novalla juontava Mari Valosaari on ollut jo pitkään julkisuudessa. Vuonna 2001 suomalaiset kuulivat Valosaaresta ensimmäisiä kertoja, sillä tuolloin hän osallistui Miss Suomi -kilpailuun.

- En ollut kymmenen finalistin joukossa, mutta semifinaalissa olin. Siihen aikaan missikisat olivat ehkä isompia ja silloin, jos pääsi semifinaaliin, niin paikallislehdet kirjoittivat. Minusta puhuttiin aina kauniisti ja se oli mukavaa aikaa, Valosaari muistelee Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastin haastattelussa juontaja Iriz Silanderille.

- Joku ystävä sanoi, että lähde tällaiseen mukaan. Ajattelin, että se kuulostaa hauskalta, vaikka minulla ei ollut koskaan haaveita misseydestä. Halusin vain heittäytyä, Valosaari jatkaa.

Monet muistavat Valosaaren varsinkin Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta, jonka kautta julkisuus kasvoi. Juontaja kuitenkin ajattelee, että julkisuus on hänen osaltaan ollut pääpiirteissään positiivista.

- Olen kokenut julkisuuden positiivisena, sillä siitä on aina tullut esimerkiksi juontokeikkoja. Ikävätkin jutut ovat usein kääntyneet positiivisiksi.

Monille someseuraajille Valosaari on tuttu myös hevosmaailmasta.

- Sen kyllä huomaa, jos joku tunnistaa, ja sen kuiskuttelunkin kuulee. Se ehkä harmittaa, että nuoret tytöt, jotka tunnistavat minut heppamaailmasta, kertovat Instagramissa, että näkivät minut jossain ja olisivat halunneet yhteiskuvan. Tietenkin olisin ottanut kuvan, jos he olisivat sitä pyytäneet, Valosaari sanoo.

Voit kuunnella koko jakson alta tai suoraan Podplaysta. Haastattelussa Valosaari puhuu avoimesti elämästään, julkisuudesta ja avioeroistaan.

Voice.fi, Radio Nova ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Mia Ehrnroothin sukunimi on herättänyt paljon huomiota - muistelee vuosien takaisia otsikoita

Lue myös: Sami Uotilan ja hänen puolisonsa ikäero herättää tunteita - 'Ollaan kiikuttamassa saunan taakse'

Kilpailut

Uusimmat