Radio Novan Illan Tähtivieraana kävi Anna Perho. Annalta ilmestyi hetki sitten kirja "Olipa kerran talo"- joka kertoo talon remontoinnista, mikä on ollut Annan haave pienestä pitäen. Remontissa oli monenlaisia eri vaiheita, mutta tässä teoksessa jaetaan ne vaikeimmat ja hankalimmat. Anna Perho odottaa innolla joulua ja paljasti tekevänsä myös uutta kirjaa. Kuuntele haastattelu tästä.
Radio Novan Illan Tähtivieraana kävi Petra Gargano. Uusi kappale "Leikki"- kertoo toksisista ihmissuhteista ja artisti avaa tarinaa kappaleen nimen takaa. Teini-iästä saakka musaa tehnyt Petra kertoo Tiktakin tekemästä oppikoulusta hänelle artistiuteen. Loppuvuodesta luvassa vielä Raskasta joulua-kiertue. Kuuntele kooste tästä.
Radio Novan Illan Tähtivieraina olivat Neon2-yhtyeestä tutut Jussi ja Rami. "Onnellinen nainen"- ei ole erolaulu, vaan kertoo enemmänkin eheytymisestä ja kappale on tehty tsemppilauluksi. Bändi on jäämässä pienelle tauolle, mutta palaavat valtaamaan suomalaisten sydämet taas ensi kesänä. Miten keikat on muuttunut vuosien varrella kaksikon mielestä? Kuuntele haastattelu tästä.
Radio Novan Illan Tähtivieraana oli Aikokoneestakin tuttu laulaja Sani. Sanilta ilmestyi juuri uusi "Kaunis"-kappale ja hän avaa tarinoita kappaleen takaa. Tarkkasilmäiset voivat bongata Sanin myös suositusta "Rantabaari"-ohjelmasta ja haastattelussa artisti paljastaa hämmentävän salaisuuden vuosien takaa keikalta. Kuuntele haastattelu tästä!
Radio Novan Illan Tähtivieraana oli lahjakas laulajatar Aliisa Syrjä. Debyyttialbuminsa "Höyheniä ja saaria"-julkaissut artisti avaa mikä on tärkeää hänen kappaleidensa sanomassa ja mistä albumillakin löytyvä suosittu kappale "2:02"-kertoo. Artistin ensimmäinen Tavastian keikka on tulossa, joka on Aliisalle unelmien täyttymys, mutta mikä arkinen taito tuntuu olevan Aliisalle hankalaa? Kuuntele haastattelu tästä.
Radio Novan Illan Tähtivieraana kävi Ville Virtanen eli Darude. Artistilta ilmestyi viime perjantaina uusi studioalbumi "Together". Darude kiertää parhaillaan rundilla ympäriä Suomen, mutta on lähdössä Etelä-Carolinaan erikoiselle keikalle. Millainen prosessi oli albumin teko ja mikä kappale tuo artistille isoja tunteita? Kuuntele haastattelu tästä!
Radio Novan Illan tähtivieraana kävi Ernest Lawson. Häneltä on juuri ilmestynyt ensimmäinen lastenkirja ”Höpersankarit ”, jonka aihe käsittelee erilaisuutta ja ystävyyden kantavaa voimaa. Ernestin syksy on täynnä stand up keikkoja ja sunnuntai illat hän viettää suositussa Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmassa. Kuuntele haastattelu tästä!
Radio Novan Illan tähtivieraana kävi Tero Vesterinen. Vesterinen Yhtyeineen kiertelee parhaillaan ympäri Suomea ja Tero lupaili, että uutta musiikkia on tekeillä. Illassa käytiin läpi Esko Eerikäisen toivekysymyksiä liittyen Teron tavaramerkkiin ja illassa tehtiin myös historiaa. Kuuntele haastattelu tästä!
Radio Novan Illan tähtivieraana kävi taikuri ja mentalisti Jose Ahonen. Ihmisillä on usein tapana keskittyä vain omaan itseensä, mutta Josen mielestä jokainen voi parantaa omaa havainnointikykyään. Lukiko Jose Marin ajatuksia jo ennen kuin saapui studioon ja kannattaako omaa intuitiota kuunnella? Kuuntele haastattelu tästä.
Energisistä keikoistaan tunnettu poppoo Portion Boys vieraili Radio Novan Illan Tähtivieraana. Kiireinen kesä on ohi ja bändi kertookin, miten heidän vauhti kiihtyy loppuvuotta kohden. Miten Esko Eerikäinen liittyy Portion Boyssin seuraaviin liikkeisiin ja mistä bändin nimi on alkujaan peräisin? Kuuntele kooste tästä.
Radio Novan illan tähtivieraina piipahtivat Duudsoneista tutut Jarppi ja Jarno. Uusin "Duusonit tuli taloon"-kausi pyörii parhaillaan telkkarissa, mutta miten ukot ovat itse kasvaneet tässä vuosien varrella? Mistä nimi "Duudsonit" on peräisin? Kuuntele haastattelu tästä.
Radio Novan Illassa vierailivat näyttelijät Riku Nieminen ja Aku Sipola. Ensi-illassa olevassa Spede-elokuvassa näyttelevät tähdet kertoivat tarinaa elokuvan takaa ja kertovat, mikä oli haastavinta Speden ja Veskun rooleihin astumisessa. Kuinka hyvin hahmojen tuntemus oli jo etukäteen näyttelijöiden hallussa? Kuuntele välillä jopa levottomaksi äitynyt haastattelu tästä!
Radio Novan Illan Tähtivieraana kuultiin Suomen drag-viihteen kuninkaallista Jarkko Valteeta. Osku Heiskasen kanssa ”ShoWhat”-kiertueelle lähtevä tähti avasi tarinaa hahmojen takaa ja kertoo tarinansa siitä, miten päättyi suosituksi Drag-artistiksi. Mitä asiaa emme tienneet Jarkko Valteesta? Kuuntele haastattelu tästä!
Radio Novan Illan tähtivieraana uuden ”Mä oon vaan ihminen”- albumin julkaissut Ilta. Mistä Iltan kappaleen ”Pumpulii”-sanat kumpuaa ja mitä yllättävää monet ihmiset eivät artistista tiedä? Kuuntele haastattelu tästä.
Radio Novan Illan tähtivieraina vierailivat Comedyfabe ja Mebe. Herrat kertoivat lähtevänsä ”Suomen hauskimmat mamut”-kiertueelle, jossa lavalla nähdään niin maahanmuuttajataustaisia koomikoita kuin kiintiö suomalaisiakin. Mistä aiheista ei voi tänä päivänä heittää vitsiä koomikkojen mielestä? Kuuntele hulvaton kooste tästä.
The Rasmuksesta ja Tiktakista tunnettu Emppu saapui Marin Illan tähtivieraaksi. Artistilta ilmestyy perjantaina ensimmäinen omalla nimellä julkaistu albumi "Herätä Helsingin yö". Emppu on tehnyt musiikkia pienestä pitäen, mutta miten aika itsenäisen artistin ja bändin jäsenenä olemisen välillä lutviutuu. Mitä ihmiset eivät tiedä Empusta ja mitä hän pelkää? Kuuntele kooste tästä.