Mari sai tähtivieraakseen näyttelijä Sami Uotilan! Millaisia ovat kohtaamiset Salatut Elämät-fanien kanssa, jotka ovat seuranneet Samin roolihahmon touhuja monta vuotta? Entä mitä ovat näyttelijäkonkarin suunnitelmat tulevalle kesälle?
Marin vieraana on Euroviisut paraatipaikalta nähnyt vatsastapuhuja Sari Aalto. Milloin Sarin vatsastapuhuminen on saanut alkunsa ja kauanko sen oppiminen vei? Ääneen pääsee myös Simpanssi Anssi, joka kertoo Sarista asioita, jota kukaan ei tiedä.
Kimmon yöunet jäivät Euroviisujen takia puolitiehen ja Euroviisut muutenkin puhuttivat Kimmoa, Mari Valosaarta ja Markusta. Studion lämpötila aiheutti mielipiteitä juontajissa kuin kuulijoissakin. Aamuisen visan hävinnyt Markus juontaa sääennusteen auton avaimet suussa mutta onnistuuko se ilman oksennusta?
Markuksen aamiasleivät herättää keskustelua sillä Kimmon aineenvaihdunta vastaa koiranpennun aineenvaihduntaa. Mari Valosaari kertoo historiasta ja koulujen päihdevalistus herättää mielipiteitä. Tippuuko ilmapallo taivaalta lopulta alas vai jatkaako se matkaa avaruuteen?
Markus purkaa ahdistustaan omalla tavallaan ja viikonlopun korvamadot ovat häirinneet niin Mari Valosaarta kuin Kimmo Vehviläistäkin. Radio Novan liiallinen kuuntelu voi olla joissakin ääritapauksissa tuomittavaa. Onko Markuksen talviturkki jo heitetty?
Huippusuosittu stand up -koomikko Niko Kivelä kertoo käynnissä olevasta Iso Riski kiertueestaan. Mistä kiertueen nimi Iso Riski juontaa juurensa? Miten Niko päätyi aikanaan töihin radioon ja miksi hänestä ei tullut näyttelijää? Nikon repertuaarista paljastuu haastattelussa vielä lisää erikoisosaamista, mutta mitä? Pakko puhua osiossa puhutaan teemasta, josta Nikon mielestä täytyisi pitää kokonainen seminaari.
Marilla puhelimen päässä on Ruotsia jo toista kertaa tulevissa Euroviisuissa edustava Loreen. Loreen kertoo miltä tuntuu voittaa Melodifestivalen toista kertaa ja aiheuttaako tilanne hänelle paineita. Valovoimainen laulaja ja musiikkituottaja avaa yleisesti myös elämänasennettaan ja sitä, minkä hän kokee tarkoituksekseen artistina. Ketkä ovat Loreenin voittajasuosikit tulevissa euroviisuissa ja mitä mieltä hän on Käärijästä?
Marin vieraana Radio Novassa viikolla 15 myös torstain Tähtivieras Olli Halonen! Mitä laulaja-lauluntekijä odottaa kesässä eniten ja millainen matkustelija hän on? Olli kertoo ajatuksesta ja paikkakunnasta uutuussinkkunsa "Kylä keskellä ei mitään" takana. Pakko puhua - osiossa saadaan yllättävänkin inspiroivat keskustelut aikaiseksi pihakaivosta! Olli paljastaa Marille myös tarkoin varjelemansa salaisuuden.
Bess kertoo, minkä kappaleen hän kuuntelee ennen jokaista keikkaansa.
Bess avaa haastattelussa Marille rituaaliaan, jolla valmistautuu keikoille. Mistä Bess on ollut teinivuosinaan tuohtunut Adam Lambertille ja mikä Maria puistattava asia on Bessin mielestä kaunis? Pakko puhua -osion aihe saa Bessin paljastamaan erään tulevan albuminsa kappaleen nimen!
Tiistain Tähtivieras Krisse Salminen kertoo Marin haastattelussa elämästään ennen stand up -komiikkaa. Näyttelijä-koomikko avaa myös suhdettaan päiväkirjoihin ja kertoo millainen työnjako hänellä ja miehellään on kotona. Kuuntele jakso ja selvitä, mitä tavanomaisesta poikkeavaa on tapahtunut Krissen shoppailureissulla Tiimarissa!
Marin haastateltavana ovat YouTubesta ja TikTokista suursuosioon pongahtaneet sometähdet Nino Ärling sekä Arttu "Ara" Laitinen. Pääosin temppuiluvideoistaan tutuksi tulleet Nino ja Ara paljastavat, millainen olisi heidän unelmavideonsa ja minkä pelon he jakavat Marin kanssa. Haastattelun lopussa Marille heitetään jännittävä haaste!
Suvin kaverina maanantain lähetyksessä on Mari, jolle tuli kiire lähetykseen hevosensa avuntarpeen vuoksi. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Jani tuskailee herkkuja kotiin raahaavan puolisonsa kanssa. Millaisiin asioihin Suvi ja Mari ovat aikanaan saaneet maalla kasvaessaan vanhemmiltaan luvan, ehkä turhankin varhaisessa iässä? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä.
Minnan lomaillessa studiossa on ollut Kimmo, Markus ja Mari Valosaari. Bauer Median vessoissa soi Kimmon mukaan halpa spa-musiikki. Tämä on Marin viimeinen lähetys, hän myy hevoset ja lähtee elämään askeettista elämää, vai lähteekö sittenkään?
Studiossa on Kimmo, Markus ja Mari Valosaari Minnan lomaillessa! Marin ja Kimmon luvalla kuuntelija-Tanjan lapset saavat olla pari viikkoa aamun ensimmäiset tunnit pois koulusta. Selvitellään, kuinka pitkä matka peninkulma on ja Kimmo kertoo tarinan kelkkamiehestä Syötteellä. Mikä tuomio tulee Big Mac -pastalle?
Esityksestä tuli lopulta ikimuistoinen, kun yksi Raptorin jäsenistä liittyi mukaan karaoke-esitykseen.