Kuva: Lauri Kujanpää

Voisiko Tarja Turunen laulaa vielä Nightwishin kanssa? - "Monet fanit toivoisivat sitä"

18.09.2019 12:45 - Lauri Kujanpää

Turunen lauloi Nightwish-basisti Marco Hietalan kanssa joulukuussa 2017.

Nightwish-yhtyeessä vuosina 1996-2005 laulanut ihastuttava Tarja Turunen, 40, antoi pitkän haastattelun Kerrang-lehdelle uuden sooloalbuminsa tiimoilta.

Haastattelussa Turunen kertoi, että rakastaa Nightwishin nykyistä laulajaa Floor Jansenia.

- Olen jakanut Jansenin kanssa lavan useammankin kerran ja olen kutsunut häntä konsertteihini. Välitän hänestä ja rakastan häntä ja toivon hänelle kaikkea hyvää. Laulajien välillä ei ole kilpailua ja me molemmat työskentelemme tietyllä tavalla "miesten maailmassa".

Turunen esiintyi joulukuussa 2017 Marco Hietalan kanssa Raskasta Joulua -kiertueella. Turunen sanoi, että oli tilanteesta hieman hermostunut.

- On luonnollista, että tuo tilanne hermostutti. En ollut nähnyt Marcoa 12 vuoteen, joten tietenkin sitä mietti monia asioita. Kun näimme, halasimme pitkään, ja esitys meni loistavasti. Se oli todella intiimi hetki ja koko rakennus oli täynnä tunnetta! Turunen hehkutti.

Tuhannet Nightwish-fanit ovat puhuneet netissä jo vuosia siitä, että olisi mahtavaa nähdä Turunen vielä Nightwishin kanssa samalla lavalla. Turunen uskoo, että kyseinen hetki ei kuitenkaan tule tapahtumaan.

- Tiedän, että monet fanit toivoisivat sitä, mutta se on aika kaukana vielä siitä, että se tapahtuisi. Jos rehellisesti puhun, en usko, että niin tulee käymään. Minä ja Tuomas Holopainen emme ole nähneet pitkiin aikoihin, mutta olemme olleet yhteydessä. Menneisyyttä ei voi muuttaa, mutta tulevaisuutta voi, Turunen pohti.

Lue myös: Tarja Turunen ui viime vuonna syvissä vesissä - "Mietin, onko minusta enää tähän?"

Lue myös: Tarja Turunen Nightwish-jäsenestä: "Kävimme asiat läpi"

Lähde: Kerrang

Kilpailut

Uusimmat