Kuva: AOP

Suvi Teräsniska kaipaa edesmennyttä mummoa: "Olen onnellinen, että näin hänet viimeisen kerran"

04.12.2017 17:45 - Anna Hopi - Luettu 320 kertaa

Joulun aika nostattaa Teräsniskalle ikävän pintaan.

Laulaja Suvi Teräsniskalle joulu on perheen yhteistä aikaa. Hänelle oli kova pala menettää tämän vuoden maaliskuussa isoäitinsä. Teräsniskalla on edessään ensimmäinen joulu ilman rakasta ihmistä. Tähti kertoo, että juhlapyhien aikana edesmenneet läheiset tulevat mieleen erityisellä lämmöllä ja ikävällä.

- Äidinäidille olen tykännyt ostaa leipomistarvikkeita, mutta ensi joulu onkin sellainen, ettei äidinäitiä enää olekaan. Vien kynttilän haudalle ja muistelen häntä sitä kautta. Joulu on minulle läheisten ihmisten juhlaa, ja täytyy muistaa heitä, joista aika on jättänyt, Teräsniska kertoo Voice.fi -sivustolle.

- Täytyy myös muistaa se, että läheisiä on hyvä käydä katsomassa joulun aikaan, kun he ovat vielä elossa. Usein suomalaiset huomaavat rakkaan ihmisen, kun hän on jo viety meiltä pois. Rakkaita ihmisiä voi muistaa muutenkin kuin jouluna. Tästä asiasta ei voi muistuttaa liikaa!

Viimeinen kerta kun näin mummon

Laulaja myöntää tuntevansa ajoittain huonoa omaatuntoa, koska ei ehdi omasta mielestään tarpeeksi usein ottaa yhteyttä rakkaisiin ihmisiin.

- Soimaan itseäni siitä, etten ehdi tarpeeksi soitella läheisilleni. Olin tavattoman onnellinen, että kun kuvasimme Suvin Talvi -kirjaa maaliskuun loppupuolella, olimme kolme päivää pohjoisessa ja vietin viimeisen päivän äidinäidin luona. Olin siellä poikieni kanssa, ja jatkoin sieltä keikoille. Viikko sen visiitin jälkeen minulle soitettiin ja kerrottiin, että mummo on nukkunut pois, Suvi kertoo liikuttuneena.

- Olen onnellinen, että sain nähdä hänet vielä viimeisen kerran. Poismenosta ei jäänyt yhtään paha mieli. Ei jäänyt se olo, etten olisi ollut tarpeeksi ollut läsnä.

Lue Teräsniskan kauniit jäähyväissanat mummolleen täältä. 

Lue myös: Suvi Teräsniska järkyttyi mummonsa kuolemasta: "Suru tiputti makuuhuoneen lattialle"

Lue myös: Suvi Teräsniska tekee joulukiertueen: "Odotan sitä innolla"

Lue myös: Suvi Teräsniska: "Itken joka päivä"

Lue myös: Suvi Teräsniska murtui kesken keikan - veti kappaleen pois ohjelmistosta!

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat