Kuva: Senja Rapila

Isac Elliotin kansainvälinen läpimurto lähellä? Sopimus Yhdysvaltoihin varmistui!

09.02.2017 19:45 - Senja Rapila

Tuleva albumi vie teinitähden USA:n markkinoille.

16-vuotias Isac Elliot aloitti musiikkiuransa vuonna 2012 ensi-iltansa saaneesta Ella ja kaverit -elokuvasta, jossa soi hänen Pop Goes My Heart -kappaleensa. Tällöin harva uskoi, että nuoresta pojasta voisi tulla yksi Suomen - tai maailman - seuraavista supertähdistä.

Elliot julkaisi debyyttialbuminsa ensimmäisen singlen New Way Home ystävänpäivänä vuonna 2013, kun hän oli vain 13-vuotias. Se oli askel, joka toi nuoren pop-tähden ei vain koko Suomen tietoisuuteen vain myös Norjan sekä Ruotsin suosioon. Kappale nousi jopa Singaporen soittolistoille.

Elliotin lahjakkuus noteerattiin myös Yhdysvaltojen Billboard Next Big Sound -listalla vuoden 2013 maaliskuussa. Tästä alkaen hänen uransa on ollut vain nousujohteista.

Viime vuonna 16-vuotias Elliot työskenteli tiiminsä kanssa Yhdysvalloissa, työstänyt ahkerasti musiikkia ja keikkaillut. Hän jopa esiintyi miljoonayleisön tavoittavassa Today-show'ssa, jonka jälkeen suosio lähti liikkeelle Yhdysvalloissa lumipallon lailla.

Tänä vuonna 17-vuotta täyttävä Elliot on saavuttanut sen pisteen, mitä hän on koko ajan odottanut. Hän kertoo Voice.fi:lle, että tänä vuonna hän saa musiikkinsa virallisesti USA:n markkinoille.

- Vuonna 2016 keskityin musiikin tekemiseen ja olin jenkeissä paljon. Ollaan vuosina 2015 ja 2016 vain kokoajan satsattu tähän, että 2017 ja 2018 ovat minun vuosiani. Että albumini ja levysopparit tulee jenkkilään. Nyt tulee kaikki isommat jutut, kuten tämä Miklun juttu. 2017 on minulle se tärkein vuosi, Elliot tiivistää hymyillen.

Elliotin Baby I on kappale, jonka Disney otti haltuunsa ensimmäisenä. Tätä myötä myös muut suuret kanavat kiinnostuivat Isacista, jonka jälkeen kaikki johtivat lumipalloefektin lailla Today Show:n esiintymiseen.

Lue myös: Fanit ylistävät Cheekin ja Elastisen uutta kappaletta: "Soinut päässä koko päivän"

Lue myös: Isac Elliot ensimmäisistä suomenkielisistä kappaleistaan: "Se oli iso askel"

Kilpailut

Uusimmat