Kuva: Shutterstock

Neljä ihanaa grillattavaa, jota et ole vielä välttämättä kokeillut – nyt ei herkutella lihalla!

27.06.2020 12:15 - Henna Koste

Perinteiset raaka-aineet saavat aivan uuden twistin grillin ritilällä.

Grillikausi käy kuumana. Vaikka monet vannovat makkaran, pihvien ja rohkeimmat herkkusienien nimeen, voi grilliin laittaa melkeimpä mitä tahansa. Vinkkasimme hiljattain ihania kasvisvaihtoehtoja, perinteisempiin grilliruokiin kyllästyneille. Jos kaipaat inspiraatiota grillimenuun, nappaa nämä ideat talteen. Perusmausteilla pääsee pitkälle. Hedelmä- ja vihannesosastolla kysytään vain avointa mieltä.

Muun muassa nämä perinteiset herkut toimivat loistavasti myös grillissä valmistettuna.

Porkkana

Osta kesäporkkanoita nipussa. Lisää vain öljy ja suola. Grillaa hetki, porkkoihin saa jäädä purutuntumaa. Tarjoa voin kanssa.

Palsternakka

Toimi samoin kuin porkkanoiden kanssa. Palsternakan syvä maku sen kuin paranee grillissä.

Briejuusto

Tuoreempi grillihitti! Kun grillijuusto ja halloumi on kokeiltu on aika siirtyä briejuustoon. Grillin ritilät antavat myös kauniin ulkonäön  monen suosikkijuustolle. 

Punakaali

Leikkaa punakaali puoliksi. Hiero mausteet, grillaa, kunnes se on rapeaa, mutta kypsää.

Lue myös: Neljä helppoa tapaa ottaa kasvisruokavalio haltuun mausta tinkimättä - kokeile jo tänään!

Kilpailut

Uusimmat