Novan Aamussa vertaillaan grillejä. Aki, Minna sekä tuottaja Markus ovat retkeilleet yhdessä pizzakivi ostoksille ja studiossa vietetään mm-95 vuosipäivää.
Pyörivää liikettä pitävän grillin katseleminen on suorastaan hypnoottista.
Pekoniananas, "swineapple", on noussut suosituksi netissä.
Kesän aikana monet grillaavat jopa päivittäin, joten mikäli käytät hiiligrilliä, kannattaa grillihiilien monet kierrätystavat lukaista.
Esimerkiksi salaattia voi grillata hyvillä mielen ja se myös maistuu herkulliselta.
Tänäkin vuonna etsitään jälleen Suomen parasta grillaajaa.
Radio Novan Retroperjantaita juontava Oku Luukkainen on otettu, kun kuuli, että vehmaalainen grilli myy hänen nimeään kantavaa ruoka-annosta.
Monelle grillauksesta tulee mieleen makkarat ja pihvit. Grilli on kuitenkin erinomainen väline valmistaa muun muassa maukkaita ja helppoja jälkiruokia.
Monen kotoa löytyy grilli, joka parhaimmillaan voi olla pitkäikäinen hyödyke. Kun grillin pitää kunnossa, se onkin parhaimmillaan hyvä henkivakuutus.
Kesä lähestyy jo kovaa vauhtia ja sen myötä monen suunnitelmissa on uudne grillin hankinta. Markkinoilta löytyy monenlaista vaihtoehtoa, joten ammattilaisten vinkit kannattaa lukea läpi.
Kesällä grillatessa makoisa lopputulos on tärkein - ja vaihtelu virkistää aina.
Kesällä grilli on kovassa käytössä ja ruuan jäämät saattavat palaa grillin ritilöihin kiinni. Yksinkertainen ja halpa kikka estää ruuan kärventymistä ritilöihin.
Sunnuntaina jaettiin jo neljännen kerran Suomen parhaan grillaajan titteli, kun Grillimaisteri-kiertueen finaalissa helsinkiläinen projektijohtaja Viivi Laube-Pohto peittosi taidoillaan sadat kisaan hakeneet ja osallistuneet.
Suomen suurin grillikilpailun parhaimmisto, mukanaan eturivin artistit kohtaavat Helsingin Narinkkatorilla viikonloppuna 5.-6.7. Esiintymässä nähdään muun muassa JVG, Hevisaurus ja Happoradio.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Grillaaminen kuuluu kesään, ja voipa ulkokeittiössä valmistaa herkullisen hampurilaisenkin!
Grillaaminen on monen suomalaisen kesän lempiharrastus. MTV:n uudessa Grillikuume-ohjelmasarjassa juontajakokki Pipsa Hurmerinta ja huippukokki Kari Aihinen etsivät Suomen parasta grillaajaa. Haku ohjelmaan on alkanut.