Kuva: Fotolia

Isänpäivälahjan ei tarvitse maksaa penniäkään - ohjeet hemmotteluhoitoon, jonka voit tehdä kotona

12.11.2016 08:15 - Karoliina Kotala

Isät kaipaavat hemmottelua siinä missä äiditkin. Tänä sunnuntaina kannattaakin ilahduttaa isää hyvää tekevällä kosketuksella.

Isänpäivää vietetään huomenna sunnuntaina 13. päivä marraskuuta. Jos lahja vielä uupuu, on yksi loistava vaihtoehto hemmotteleva kasvohoito, jonka jokainen voi tehdä isälleen kotona. 

- Isät harvoin ymmärtävät hoitaa ihoaan ja parranajo sekä kylmä ilma tuovat haasteita miesten iholle, Silittely ja kosketus ovat tehokkaita rentoutumismetodeja, joita jokainen kaipaa, Ihonhoitobaarista tuttu kauneusasiantuntija Henna Heikkinen kertoo. 

Miehenkin iho kaipaa kosteutusta ja lyhyt hemmotteluhoito paitsi rentouttaa, niin myös parantaa ihon kosteustasapainoa. 

Hoitoa varten tarvitset viltin, puhdistusmaitoa, kasvojen kuorinta-ainetta, kosteusvoidetta ja pari lämpimällä vedellä kosteutettua käsipyyhettä. 

1. Laita isä makoilemaan sohvalle ja peittele hänet lämpimästi viltillä. Tee oma työpisteesi sohvan päätyyn isän pään taakse. 

2. Aloita hoito levittämällä puhdistusmaito kasvoille ja puhdistamalla kasvot hierovin liikkein. Käsittele myös kaula ja hartiat. Puhdista tuote kasvoilta lämpimillä, kostutetuilla pyyhkeillä. 

3. Levitä tämän jälkeen iholle kuorinta jälleen rentouttavin, hierovin liikkein. Puhdista taas iho lämpimillä käsipyyhkeillä ja tee tämän jälkeen kevyt kasvohieronta kosteusvoiteella. Tämä palauttaa tehokkaasti ihon kosteustasapainon 

4. Hiero lopuksi myös isän kädet.

Lue myös: Härskit susibokserit villitsevät netissä - ostaisitko omalle kullalle lahjaksi?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat