Radio Novan Aamussa selvitetään miten kävi lauantaisen lotto-arvonnan ja miten isänpäivää on vietetty. Studiossa pidetään myös pika-gallup joululaulujen alkamisesta ja millainen mies Joe Biden oikeasti on? Kuuntele parhaat palat tästä!
Lasten kanssa käydyt keskustelut ja kasvamisen seuraaminen ovat asioita, joita isät pitävät tärkeänä. Myös lapselta saatu palaute on arvokasta.
Juontaja Aki Linnanahteen perheessä isänpäivää on yleensä vietetty perinteiseen tyyliin. Tänä vuonna asia on toisin. Poikkeuksellinen isänpäivä on saanut miehen pohtimaan, miksi isänpäivää ei arvosteta perhejuhlana.
Radio Novan Aamussa Aki saa diagnoosin ja Minna tuo esiin markkinoilta löytyvää kuumaa tavaraa. Tryffelit puhuttavat studiossa ja Aki on nähnyt Minnan pojan... aikuisena. Onhan mukana myös tuottaja parta-Markus ja ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Nappaa viime hetken vinkit lahjaostoksille.
Radio Novan Aamussa Aki kertoo oven takana vierailleista ihmisistä ja Minna on käynyt kaupoilla. Mietitään myös munakarvoja sekä käydään läpi nuarisokiältä, kuuntele parhaat palat tästä!
Miten sinä kutsut isääsi? Isi, isä, pappa, faija vai kenties joku aivan muu? Entä aiheuttaako lähestyvä isänpäivä lahjapaniikkia? Ei hätää! Kuuntelijat lähettivät meille lahjavinkkinsä, ja ne kuulet täältä!
Lasten kanssa käydyt keskustelut ja kasvamisen seuraaminen ovat asioita, joita isät pitävät tärkeänä. Myös lapselta saatu palaute on arvokasta.
Sporttaaja vai maailmaa parantava? Nämä lahjat ilahduttavat isejä.
Jannalla ja hänen isällään Sami Hurmerinnalla on edelleen läheiset välit.
Isät arvostavat yhteistä aikaa, matkoja ja menopelejä.
Isänpäivä on jo aivan nurkan takana. Jos lahjaidea sunnuntaille uupuu, ilahduta isää herkullisella, mutta helpolla porkkanakakulla.
Vielä ehtii lahjakaupoille.
Hiihtäjälegenda Mika Myllylä kuoli viitisen vuotta sitten. Olivia-tytär muisteli isäänsä isänpäivänä.
Todennäköisesti ala-asteella annettu isänpäivälahja komeilee vielä suosikkilaulajan isän työpaikan seinällä.
Isät kaipaavat hemmottelua siinä missä äiditkin. Tänä sunnuntaina kannattaakin ilahduttaa isää hyvää tekevällä kosketuksella.