Onnittele isää maukkaalla isänpäiväkahvilla.
Isänpäivää juhlitaan Britanniassa kesäkuussa.
Radio Novan Aamussa Aki kertoo isänpäivämeiningeistään, ja Minna saa apua teknologiaongelmiinsa. Aki ja Minna pohtivat myös, miten pärjäisivät rekryjen soveltuvuuskokeissa – kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan, voiko v*tutukseen kuolla. Minna koulii tiimipaprikaa, ja Aki antaa Kumilutkulle viikonloppuvinkin! Sesonkia myötäilevä ruokavinkki sopii myös isänpäivän ruokapöytään – kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna käsitellään Landerallin jälkipyykkiä ja Minna kyselee mistä tunnistaa Suomalaisen kodin? Tuottaja Parta-Markus kertoo kuinka viikonloppuna hävetti ja Akilla on tähän vielä hävettävämpi kertomus, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Chris "Ludacris" Bridges on räppäri, näyttelijä ja neljän tytön isä. Mies kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että hänen tyttärensä nimeä pilkattiin ja hiuksia hipelöitiin ilman lupaa. Kokemuksista syntyi lastenanimaatio Karma's World.
Radio Novan Aamussa selvitetään miten kävi lauantaisen lotto-arvonnan ja miten isänpäivää on vietetty. Studiossa pidetään myös pika-gallup joululaulujen alkamisesta ja millainen mies Joe Biden oikeasti on? Kuuntele parhaat palat tästä!
Lasten kanssa käydyt keskustelut ja kasvamisen seuraaminen ovat asioita, joita isät pitävät tärkeänä. Myös lapselta saatu palaute on arvokasta.
Juontaja Aki Linnanahteen perheessä isänpäivää on yleensä vietetty perinteiseen tyyliin. Tänä vuonna asia on toisin. Poikkeuksellinen isänpäivä on saanut miehen pohtimaan, miksi isänpäivää ei arvosteta perhejuhlana.
Radio Novan Aamussa Aki saa diagnoosin ja Minna tuo esiin markkinoilta löytyvää kuumaa tavaraa. Tryffelit puhuttavat studiossa ja Aki on nähnyt Minnan pojan... aikuisena. Onhan mukana myös tuottaja parta-Markus ja ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Nappaa viime hetken vinkit lahjaostoksille.
Radio Novan Aamussa Aki kertoo oven takana vierailleista ihmisistä ja Minna on käynyt kaupoilla. Mietitään myös munakarvoja sekä käydään läpi nuarisokiältä, kuuntele parhaat palat tästä!
Miten sinä kutsut isääsi? Isi, isä, pappa, faija vai kenties joku aivan muu? Entä aiheuttaako lähestyvä isänpäivä lahjapaniikkia? Ei hätää! Kuuntelijat lähettivät meille lahjavinkkinsä, ja ne kuulet täältä!
Lasten kanssa käydyt keskustelut ja kasvamisen seuraaminen ovat asioita, joita isät pitävät tärkeänä. Myös lapselta saatu palaute on arvokasta.
Sporttaaja vai maailmaa parantava? Nämä lahjat ilahduttavat isejä.
Jannalla ja hänen isällään Sami Hurmerinnalla on edelleen läheiset välit.