Kuva: Pixabay

Monilta on jäänyt tänään palkka saamatta - ongelmaa selvitetään

15.06.2022 12:15 - Minttu Tikkanen

OP tiedottaa teknisestä häiriöstä, jota korjataan parhaillaan.

Odotettu palkkapäivä saapuu monille näin puolessa välissä kuuta. Tänään palkkoja on kuitenkin tavanomaisesta poiketen jäänyt laajasti saamatta. 

OP tiedottaa verkkosivuillaan, että pankilta lähtevissä SEPA-maksuissa on tekninen häiriö, joka vaikuttaa myös palkkojen maksuun. Pankki vakuuttaa, että vikaa yritetään korjata parhaillaan.

"Valitettavasti OP:lta lähtevissä SEPA-maksuissa on tekninen häiriö, mikä vaikuttaa myös palkkojen maksuun. Vikaa korjataan parhaillaan ja pyrimme saamaan maksut muiden pankkien tileille mahdollisimman pian. Kerromme lisätietoja heti, kun saamme niitä. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa", pankin sivuilla kerrotaan.

Kuten OP:n twiitissä kerrotaan, ongelmia on muissakin pankeissa, koska pankista lähteneet siirrot eivät saavu toisten pankkien tileille. Näin asiaa kommentoi Twitter-tilillään myös esimerkiksi Nordea, joka viittaa toisen pankin häiriöön, mutta jättää pankin nimeämättä.

"Toisesta pankista saapuneita maksuja ei ole saapunut Nordean asiakkaiden tileille meistä riippumattomista syistä. Asiaa selvitetään", sanotaan Nordean twiitissä.

Twiitin voit katsoa alta tai täältä.

OP:n tekninen ongelma heijastuu myös Kelan etuuksien maksuun. Kela tiedottaa Twitter-tilillään, että maksut ovat kyllä lähteneet Kelasta, mutta eivät ole saapuneet asiakkaiden tileille. Kela lupasi lisätietoja viimeistään kymmeneltä aamulla, jolloin julkaisuun kommentoitiin tilannetta selvitettävän edelleen.

Twiitin voit katsoa alta tai täältä.

Lue myös: Saitko viestin, jossa kerrotaan liikekannallepanosta? Älä usko

Lue myös: MTV: Uusi tekstiviestihuijaus saattaa tehdä sinustakin levittäjän - katso viesti, jota on syytä varoa

Lähteet: OP

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat