Omia pankkitunnuksia tai salasanoja ei tule antaa kenellekään, muistuttaa poliisi.
Pivo poistuu käytöstä syyskuun alussa vuonna 2024.
Vikaa yritetään korjata parhaillaan.
Suomessa lähimaksuun on totuttu jo hyvin.
Hakukoneiden tulosten kautta saattaa päätyä huijaussivustolle.
Sarja julkaistaan maaliskuussa.
OP tiedottaa teknisestä häiriöstä, jota korjataan parhaillaan.
Radio Novan Päivässä etsittiin erilaisia polttaritarinoita ja koettiin hankalia hetkiä pankkikorttien kanssa. Mitä yhteistä Niinalla ja Prinssi Rohkealla saattaa olla vielä perjantain aikana? Viikolla koettiin myös erittäin romanttinen hetki, sillä eräs kuulija päätti kosia puolisoaan radion välityksellä. Kuuntele viikon kooste tästä!
Maneerit ärsyttävät yli kaiken! Niina haluaa ihmisen luo, mutta mitä tekevät VR:n kuuluttaja tai Nicke Lignell? Pyörivätkö silmämollukat ja nousevatko jalat? Lähtikö po-po-pointsit nyt Lapualle?
Radio Novan Aamussa Minna miettii alkavia kursseja ja Akilla on ollut kohtaaminen naisten kanssa. Myös Akin korkokengillä kävely tulee puheeksi ja kuka on 700 millin mies? Kuuntele parhaat palat tästä!
Akin Miss Suomi putki jatkui, kun Novaltakin tuttu Heidi Sohlberg tuli aamuun mukaan. Akilla onkin tarina, miten he kohtasivat ensimmäisen kerran Heidin kanssa. Aki ja Heidi puhuvat astioista ja mitä ongelmia tulee, kun niitä laittaa astianpesukoneeseen. Arnold Schwarzeneggerin syntymäpäivä on tänään 30.7 ja miksi Arnold onkaan Heidin lempinäyttelijä? Se selviää kuuntelemalla!
Katkon aikana myöskään korttimaksaminen ei ole ongelmatonta.
Vuonna 1998 Etelämantereella avattua pankkiautomaattia käyttävät mantereella työskentelevät sadat tutkijat. Siitä saa vain Yhdysvaltain dollareita. 
Kilpisjärvellä, Käsivarren Lapissa totutellaan arkeen ilman kylän olohuoneena tunnettua monitoimitaloa. Kilpisjärven monitoimitalo paloi kivijalkaan saakka varhain sunnuntaina. Rakennuksessa oli koulu, kappeli, terveydenhoidon vastaanottotiloja, liikuntahalli ja kokoustiloja.
Uusi 20 euron setelin ulkoasu on julkaistu EKP:n päätoimitiloissa Frankfurt am Mainissa. Uudet setelit otetaan käyttöön 25.11.2015.