Kuva: Shutterstock

Mies kirjoitti Facebookiin olevansa sinkku ja etsivänsä asuntoa - kommentti jätti monet sanattomaksi

21.06.2019 14:15 - Katariina Auvinen

Mitä ilmeisesti mies oli unohtanut kertoa asiasta tyttöystävälleen.

No niin ensinnäkin, monesti omien Facebook-kavereiden julkaisut ryhmissä näkyvät sinulle erityisen hyvin. Eräs australialainen mies sai tämän selville hieman kyseenalaista kautta. Hän nimittäin kirjoitti ryhmään, jossa halukkaat voivat etsiä asuntoa Adelainesta. 

"Etsin Adelainen pohjoisosista asuntoa itselleni. Minulla on hyvät suosittelijat, olen sinkku ja työskentelen kokopäiväisesti. En käytä huumeita tai alkoholia." 

Mies ei ymmärtänyt, että hänen tyttöystävänsä oli nähnyt julkaisun ja sen sijaan, että nainen olisi ottanut mieheen puhelimitse yhteyttä, hän kommentoi julkaisua.

"Anteeksi vain, mutta mitä hel*ettiä kulta? Siis milloin sinusta on tullut sinkku, joka etsii asuntoa itselleen? Kuinka ihana poikaystävä sinä oletkaan. Muistin taas, miten itsekäs osaat olla. Itse yritän etsiä meille kaikille, myös kolmelle lapselleni, asuntoa, jossa voisimme asua ja sinä kehtaat tehdä näin ilman puhettakaan minulle." 

Tyttöystävän kirjoitus on saanut useita reaktioita. Kun mies ymmärsi erheensä, hän poisti julkaisun ryhmästä vähin äänin. Sen sijaan kuvakaappaus keskustelusta jaettiin Instagramissa, jossa se on kerännyt jo satoja kommentteja ihmisiltä. 

"Naisen kannattaisi nyt juosta karkuun."

"Jossain julkaisussa oli, että nainen oli nukkunut hänen vierellään, kun mies kirjoitti tämän." 

"Tämä on mielenkiintoista." 

"Yksi vinkki, jätä se mies. Et tarvitse tuollaista kohtelua." 

Pariskunnalla on ollut varmasti puhuttavaa kotona. 

Lue myös: Nainen kertoi siitä, kun sai tietää miehensä ja ystävänsä suhteesta: "Hän halusi tulla käymään"

Lähde: Daily mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat