Radio Novan Iltapäivässä tiimi on kasassa jälleen! Kaverin puolesta kyselen -osiossa autettiin tänään Jasua, joka kontrolloi, eikä anna puolisonsa tehdä päätöksiä. Lakkoleirit saavat Eskon ja Suvin muistelemaan mitä lapsena tehtiin, kun oli tylsää ja millaisille leireille nuorena osallistuttiin. Syntynyt voittamaan kisassa jännitettiin, kuinka Hannan käy. Lippis on tulevan kesän muotivillitys, ja tätä Esko kovin ihmettelee. Aurinkolasit ja nettihuijaukset puhuttavat myös studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ!
Yli 30 vuotta musiikkiuraa tehneelle Anssi Kelalle riitti hänen nimeään käyttävät feikkitilit.
Radio Novan Päivässä Niina ihmetteli tienviittaa Vuosaareen. Yhdessä kuulijoiden kanssa pohdittiin muistia, ja sitä kun ei muista asioita. Hidas netti närkästyttää ja kuulijat samaistuvat tunteeseen täysin. Kuuntele viikon parhaimmat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on teknisenä tukena ja Akilla lupaa hoitaa tiimin joulupöytään. Minna on jäänyt pällistelemään pettymystä ja Akistoteles on myös studiossa! Kuuntele Jälki-Istunto tästä!
Kuva on saanut kymmeniä kommentteja.
Tinderin logossa on tulenlieska syystä.
Ruokatilauksesta napattu taiteellinen kuva on noussut nettihitiksi.
Viikonlopun jälkeinen maanantai on tunnelmaltaan alkuun hieman alakuloinen, sillä lätkän MM-kisoissa koettu pettymys tuntuu yhä. Mutta miksi miehiä kiinnostelee enemmän yksi nettitrendi ja pystyvätkö aikuiset vielä leikkimään? Samalla käsitellään eräs kuuntelijoita askarruttanut tärkeä asia. Kuuntele tästä Novan Iltapäivän parhaat palat!
Kaulanen on ollut yksi Farmi Suomi -ohjelman kilpailijoista ja on saanut osakseen negatiivista kommentointia.
Ainakaan valinnanvaran vähyys ei ole syy karttaa second hand -muotia.
Dua Lipa ja Bella Hadid ovat palanneet 2000-luvun hittityyliin.
Perheen keittiö ehti olla kuin hävityksen jäljiltä lähes kolme päivää.
Äidin ja tyttären välinen huumori on valloittanut somekansan.
Joulumainos on kerännyt jo suuren määrän katselukertoja.
Äidin ja tyttären välinen huumori on valloittanut somekansan.
Sosiaalinen media on Sara Siepin työpaikka. Sen karut puolte ovat tulleet tutuiksi Siepille.