Kuva: Shutterstock

Tytär ei halua kertoa puolisolleen synkkää salaisuutta - isä arpoo, pitäisikö hänen paljastaa asia

04.06.2019 20:45 - Katariina Auvinen

Isä etsi apua asiaansa Redditistä. Hänen tyttärensä on menossa piakkoin naimisiin poikaystävänsä kanssa.

Vanhempien rakkaus on ehdotonta ja monet tekisivät mitä tahansa jälkikasvunsa puolesta. Eräs isä on kuitenkin etsinyt apua erikoiseen ongelmaan, joka liittyy hänen tyttärensä parisuhteeseen. Isän mukaan hänen tyttärensä on diagnosoitu sosiopaatiksi.

Sosiopaateilla on yleensä äärimmäisen lyhyt pinna ja he toimivat hetken mielijohteessa. Isä on huolissaan, koska hänen tyttärensä ei ole kertonut asiasta poikaystävälleen. Nyt vanhempi on hakenut apua yhteisökeskustelupalsta Redditistä, jotta hän tietäisi, mitä hänen pitäisi tehdä. Toisaalta isä haluaisi kertoa tyttärensä kumppanille asiasta, mutta hän pelkää tuhoavansa parisuhteen kokonaan. 

Isän mukaan tyttären poikaystävä aikoo kosia naista piakkoin, joten hyvät neuvot ovat tarpeen. 

"Minulla on aina ollut hyvä suhde tyttäreeni, mutta hänellä on diagnoosi, joka saisi monet perääntymään. Hänet on diagnosoitu sosiopaatiksi. Hän alkoi oirehtimaan lapsena erikoisena käytöksenä ja väkivaltaisuutena hänen nuorempaa sisartaan kohtaan. 

Koulussa hän joutui ongelmiin jatkuvan valehtelun, salailun ja väkivaltaisuuden takia. Nyt kuviin on astunut poikaystävä, jota tyttäreni ilmiselvästi rakastaa, mutta hän ei aio kertoa diagnoosistaan hänelle. 

Tyttäreni on kertonut minulle, ettei hän rakasta tai tunne empatiaa ketään kohtaan, edes omaa perhettään. Hän ei pysty tuntemaan surua tai syyllisyyttä, joten hän ei kadu mitään tekojaan. 

Olen kertonut tyttärelleni, että hänen pitää kertoa poikaystävälleen totuus ennen avioliittoa. Olen sanonut, että jos hän ei kerro, minä kerron, mutta tyttäreni ei usko minun tekevän niin."

Mies etsii vaihtoehtoja, että pitäisikö hänen kertoa miehelle diagnoosista. Isä pelkää, että kertominen tuhoaisi mahdollisesti suhteen ja saisi hänen tyttärensä mielenterveyden kääntymään entistä huonompaan suuntaan. 

Keskustelu on kerännyt yli 5000 kommenttia ja iso osa on sitä mieltä, että poikaystävälle tulisi todellakin kertoa asiasta. 

Mitä mieltä itse olet? 

Lue myös: Onko elämässäsi sosiopaatti? 10 merkkiä paljastaa

Lähde: Reddit 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat