Minna ja Kimmo pohtivat vaalisloganeja itselleen. Kimmo on onnekas, koska hänen juontoparinsa on stand up -koomikko! Minnalla on tänään jännittävä päivä lähetyksen jälkeen, mutta minne hän menee?
Asiantuntija kertoo, mitkä sudenkuopat kannattaa välttää lapselle puhuessa.
Radio Novan Iltapäivässä pohditaan mitä tehdä, jos työkaveri piinaa huonoilla vitseillä? Eskoa ahdistaa iän myötä roikkuvat asiat, mutta onneksi Suvilla on ratkaisu tähänkin ongelmaan. Saadaan myös yhteys laavulla yöpyvään aamutiimiin, joiden retki kohtasi haasteita heti alkumetreillä. Oletko aina pohtinut, mitä juontajat tekevät biisien välissä? Se selviää nyt, kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Asiantuntija kertoo, mitkä sudenkuopat kannattaa välttää lapselle puhuessa.
Esko on huolestunut kultajuhlista tai ennemminkin kultajuhlijoista. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pureskellaan kultajuhlien seuraamuksia. Nimimerkki - Otanko ja lähden, ei ole saanut miestään kotiin juhlista, ja reissukin peruuntui yllättäen juhlien seurauksena. Esko kiemuroi vanhemmuuteen liittyvissä haasteissa, kuinka olla esimerkki lapselle jokaisessa tilanteessa ja hyväksyä, että välillä ei osu. Myös häämöttävä kesäloma ja sen tuoman haasteet puhuttavat studiossa erityisesti Suvia. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Toimittaja Teemu Potapoff käsittelee edelleenkin sekä itsekseen että terapeutin kanssa asioita, joita hän joutui lapsena kokemaan.
Näyttelijä kertoo Me Naisille havahtuneensa rahatilanteeseensa esikoista odottaessaan.
Radio Novan Kesäaamussa paljastetaan Eskon haaveammatti nuorempana. Esko ja Suvi pohtivat mikä on noloa vanhemmuudessa. Kesäaamun vieraana Supernanny Pia Penttala. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Neljättä lastaan odottava Iina Hyttinen kasvoi Anne-äitinsä kanssa. Yksinhuoltajaäiti muistaa tyttärensä lapsuudesta muun muassa sadevesikävelyt Lauttasaaren autioilla kaduilla ja joskus hän pohtii, antoiko hän tyttärelleen tarpeeksi aikaa töiltään. Iinan muistoissa ovat äidin kanssa nautitut runsaat katkarapuleivät ja äidin läsnäolo.
Äiti tunnustaa videolla, ettei nauti nukeilla leikkimisestä, mutta leikkimiselle kannattaa silti ottaa aikaa.
Äidin ja tyttären välinen huumori on valloittanut somekansan.
Äidin ja tyttären välinen huumori on valloittanut somekansan.
Jenni Kokander ei halua suorittaa äitiyttä.
Hintikan kaunis kirjoitus on saanut paljon kehuja.
Ethän huomaamatta yritä saada lasta kieltämään tunteitaan.
Näyttelijällä on kuusi lasta entisen aviomiehensä Brad Pittin kanssa.