Lisa Marie Presley toivoo pääosaesittäjän tulevan palkituksi Oscarilla roolityöstään.
Radio Novan Päivässä hämmästeltiin ihmisten välinpitämättömyyttä roskaamisen suhteen. Öiset vessareissut jännittävät yllättävän monia meistä ja vilkas mielikuvitus saattaa lisätä kierroksia. Kierroksia lisäsi myös Suomeen rantautuvat lasten fitnesskisat. Mukana myös kuulijoiden viikonlopun suunnitelmia.
Radio Novan Päivässä etsittiin erilaisia mielihyvän kohteita. Korson rollaattoriparkki-tyyppien innoittamina kyseltiin eri paikkakuntien tunnetuista henkilöistä. Niinan rikkinäiset housut ja kellon aikojen kertominen aiheuttivat hilpeyttä kuulijoiden keskuudessa. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä on tiimi jälleen kasassa, kun Suvi palasi töihin. Suvi sai erikoisia sivuoireita lääkityksestä, rahaa paloi. Lähestyvä Palmusunnuntai saa Eskon ja Suvin miettimään - Onko Esko liian vanha virpomaan ja kuinka herkut jaettiin lapsuudessa tasan sisarusten kesken? Suvi kertoo uudistuksesta kaupoissa, jonka hyvyydestä kaksikko on eri mieltä. 5 sekunnin kisassa kuulija, jota onnitellaan jo enne kisan alkua. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Pekka Poudan "masentavan synkeä" takatalvisääennuste alkoi huvittavalla tavalla.
Tuleva perheenjäsen on laulajan ja hänen vaimonsa neljäs lapsi.
Tänään tv:ssä Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan kodin hulppea luontomaisema kokee muodonmuutoksen.
Suvi jakaa henkilökohtaisen tarinan ja pelkoa sen taustalla. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Saraa, jonka puoliso haluaa ostaa moottoripyörän ja Sara haluaisi muuttaa hänen mieltään. Ruoka ja näpistykset puhuttavat myös studiossa. Suvi toi pullaa palaveriin, mutta saako viimeistä palaa syödä? MYSTEERIKISA RATKEAA, kun Pekka yllättää Eskon ja Suvin osuvalla kysymyksellä. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Esko ei ymmärrä miten eräs tv-ohjelma on saanut Suvin itkemään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Suvi ja Esko auttavat Annia, jonka puoliso on nirso. Tästä inspiroituneena studiossa päädytään muistelemaan sääntöjä lapsuuden ruokapöydässä. Uutinen David Beckhamin lapsesta saa Eskon ja Suvin pohtimaan ihmisten, kuin myös lintujen epäreilua toimintaa. Mysteerikisassa tapahtuu yllättävä käänne, kun molemmat unohtavat mikä edes on tämänhetkinen mysteeriesine. Kuinka tästä selvittiin?
Frendit päättyi vuonna 2004.
Studiossa päädytään Eskon tarinan jälkeen keskustelemaan erilaisista aivastuksista. Suvi jopa nimeää Eskon aivastuksen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Siljaa, jonka ystävä jättää hänet yksin baarissa ja katoaa. Suvi muistelee hetkeä, jossa sotkeutui tilanteeseen, johon ei olisi pitänyt ja Esko samaistuu tilanteeseen. Helsingin Sanomien uutinen ulosteesta vetää Suvin ja Eskon nöyräksi. 5 sekunnin kisassa ei meinata päästä kisaamaan, kun Esko haluaa keskustella kuulijan kanssa jostain aivan muusta.
Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta tuttu Palsanmäki kertoo Seiskalle, että hänellä on pahanlaatuinen kasvain kohdussa.
Esko kertoo näyttelijädebyytistään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Samia kinkkisessä tilanteessa. Mitä tauko tarkoittaa parisuhteessa? Studiossa ruoditaan, kuinka ärsyttäviä mökkilokit ovat. Esko ja Suvi päätyvät nostalgisoimaan nuoruuden kotibileitä. Mysteerikisa ratkesi Elsan oikeaan veikkaukseen.
Tutkimusta tehtiin 20 vuoden ajan.
Esko on keksinyt yritykseensä uuden viran ja käyttää tätä tekosyynä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Pinjaa, jonka 10kk ikäinen vauva vihastuttaa naapureita. Ensimmäiset kesätyöt ja niiden palkkaus puhuttaa studiossa. Tuottaja Jenni teki Eskon ja Suvin lähetyksestä koosteen puolinopeudella. Lopputulos saa Eskon ja Suvin hajoamaan totaalisesti. 5 sekunnin kilpailussa yllätetään kuulija Laura, joka pääsee kisaamaan yllätysvierasta vastaan.
Uusi viikkoa Radio Novan Iltapäivässä. Eskolla oli erinäisiä kommelluksia viikonloppuna. Käpy meni. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Emiliaa kinkkisessä työpaikka ongelmassa! Mysteerikisassa yllättäviä muutoksia, kun Esko ja Suvi muuttavat mieltään. Myös tinkaajat puhuttavat Eskoa ja Suvia, koska on ok tingata? Studiossa puhutaan pyhästä temppelistä, mutta mistä ihmeestä on kyse?