Anu Sinisalon uravalinta ei ollut ilmeinen. Myös kohtaaminen vanhan opettajan kanssa muistutti siitä.
Vuosisadan häät -elokuvassa tullaan näkemään liuta suomalaisia suosikkinäyttelijöitä.
Niinan ollessa tiistaina pois, oli Anssin aika sooloilla. Miten pieleen Kiinasta tilatut tuotteet voivatkaan mennä? Mitä naiset haluavat kuulla miesten suusta juuri nyt? Mites se Anssin miehille järjestämä kisa nyt oikein menikään...
Radio Novan Aamussa Aki saa suoraa palautetta ostoksistaan ja Minna on saanut digitaalikantelun. Akilla on ollut haasteita Italialaisessa liikenteessä ja selviää myös tuottaja parta-Markuksen käänteet autokaupoilla. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla meni huuruun heti aamusta ja Aki puhuu Nurmijärvi-ilmiöstä. Tuottaja parta-Markus on käynyt viikonloppuna kaupoilla ja Minna kuulee Akin suusta sanat, joita Akikaan ei uskonut koskaan sanovansa.
Harry Potter ja Viisasten Kivi on nyt toinen Potter-elokuva, joka on noussut huiman rajapyykin yli.
Naisen kylmäviileä reagointi on hämmentänyt monia.
Julkisuuden ikävämmät puolet ovat tulleet tutuksi uransa mukana kasvaneelle Isac Elliotille. Tänään julkaistun singlen lisäksi uusia kappaleita on tulossa kovaa vauhtia, hän kertoo Voice.fi:n haastattelussa.
Näyttelijä Josh O'Connor kertoo, että kuningatar Elisabet on hänen tähdittämänsä sarjan fani.
Niina on lomatunnelmissa, ja luvassa onkin todella monipuolinen ja aivan timanttinen show! Lähetyksessä mm. arvuutellaan autonosia Alias-hengessä,(Backmanin autokorjaamo is back) etsitään viileää paikkaa, suunnitellaan manuaalia parisuhdetta varten ja otetaan todellakin kaikki irti viimeisestä lähetyksestä ennen lomia. Tämä kaksikko palaa yhdessä eetteeriin elokuussa! Ihanaa kesää rakkaat kuuntelijat!
Lisa Kudrow paljasti haastattelussa, että Anistonilla oli tapana nauraa, ja paljon.
Lisa Kudrow paljasti yllättäen, että hän ei katso sarjaa.
Frendeistä tuttu Lisa Kudrow kertoo, että hänellä on ollut vaikeuksia sitoutua muihin tuotantoihin sarjan päättymisen jälkeen.
Juhannusviikon viimeisessä lähetyksessä Anssi ja Niina tuttuun tapaan kisailevat kuuntelijoiden avustuksella. Luvassa sukupuolten taistelu! Paljon on puhetta myös lapsuuden vesipyssytraumoista, lisäksi oltiin käyty dyykkailemassa ladon ovi. Tämän lähetyksen myötä hyvää ja aurinkoista Juhannusta kaikille!
Oletko ollut ruudun äärellä missikisojen aikana?
Viikon viimeisessä lähetyksessä puhutaan mm. autoilusta, mopoilusta, kultalevyistä ja heitetään trukkiläppää. Suomiaiheisessa kisassa toisistaan ottavat mittaa Team Turmio ja Löyly.