Kuva: Shutterstock

Hilpeät tositarinat: Hulvattomimmat asiat, mistä vanhemmat ovat joutuneet rankaisemaan lapsiaan

11.07.2018 16:15 - Senja Rapila

Välillä lapsia joutuu kieltämään ja nuhtelemaan asioista, jotka aikuisia naurattavat.

Voit lukea hauskat tositarinat alapuolelta.

"Nelivuotiaani on kasvatettu niin, että hän tietää että 'perse' ja 'turpa kiinni' ovat pahoja sanoja. Eräänä päivänä hän oli vihainen minulle ja sanoi minulle 'perse turpa kiinni'."

"Olin kerran hississä nelivuotiaan poikani kanssa ja hissiin tuli mies, jolla oli kävelysauvat ja amputoitu jalka. Poikani kysyi kovaan ääneen kuiskaten minulta, että mitä miehen jalalle oli käynyt. Mies kuuli hänet ja sanoi ystävällisesti, että oli menettänyt jalan vuosi sitten. Poikani ei säästellyt lainkaan kun sanoi: 'Oletko katsonut sohvatyynyjen välistä? Äitini sanoo, että hän kadottaa sinne aina p*skaa'. Olin järkyttynyt, mutta mies nauroi niin paljon että itki."

"Olin esikoulun opettaja viiden vuoden ajan. Kävin kaksivuotiaiden huoneessa sanomassa moikat, kun eräs taapero oli pesemässä hampaitaan, kun hän tiputti hammasharjan. Hänen reaktionsa oli sanoa 'voi paska'. Opettaja sanoi välittömästi, ettei hän voi sanoa tuollaista. Lapsen vastaus oli yksinkertaisesti 'voi v*ttu, unohdin'. Lähdin huoneesta nauraen."

"Pokani oli neljä, kun hän päätti laittaa itse turvavyön itselleen autossa ilman apua. Annoin hänen yrittää ja istuin etupenkille, odottaen kuulevani klikkauksen turvavyön lukosta. Kuulin 'voi h*lvetti' sen sijaan. Käännyin ympäri ja kysyin: 'Anteeksi mitä?'. 'Ei mitään', oli vastaus ja turvavyö meni kiinni."

"Kun olin pieni, heitin kolikon kaivoon ja huusin täysiä: 'Toivon, että kaikilla miehilläkin voisi olla tissit!"

"Kuusivuotias poikani tuli alakertaan suuret punaiset jäljet kädessään. Hän sanoi, että hänen siskonsa oli purrut häntä. Huusin kaksivuotiaan alakertaan ja kysyin, mitä ihmettä hän oli mennyt tekemään. Hänen vastauksensa oli: 'Minä söin hänet'."

"Toissapääivänä olin pukemassa päälleni, kun kolmevuotias lapseni sanoi, että minulla on söpö penis. Olen nainen."

"Perhetutuillani on neljävuotias tyttö, joka kiipesi jatkuvasti vanhempiensa sänkyyn nukkumaan keskellä yötä. Lopulta he eivät antaneet tytön tehdä enää niin. Sinä yönä tyttö tuli makuuhuoneeseen, vanhemmat kielsivät häntä ja käskivät tämän mennä omaan huoneeseensa. Tyttö tömisteli ovelle, avasi sen, kääntyi ja huusi: 'Perhe ei ole perhe, jos ei saa nukkua yhdessä! Muutan Floridaan!"."

Lähde: Reddit

Lue myös: Äiti varoittaa liukumäkien vaarasta karujen kuvien kera - "Tyttäreni on nyt sairaalassa"

Lue myös: Ihmiset muistelevat: Pahin mokani, joka lopulta maksoi suuren summan rahaa

Lue myös: Oikea tapa syödä pizzaa hämmentää - oletko sinäkin tehnyt sen aina "väärin?"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat