Kuvalla on satoja kommentteja.
Ratin takana olleen Niinan pasmat menivät täysin sekaisin, kun kutsumaton vieras ilmestyi autoon. Sattumuksen seurauksena Niinalla on tiedossa reissu poliisilaitokselle.
Anssi ja Niina intoutuivat vertailemaan suomalaisen keksinnön, wc-tilojen käsisuihkun, ja perinteisen vessapaperin vahvuuksia. Kuuntele kumpi vei voiton!
Välillä lapsia joutuu kieltämään ja nuhtelemaan asioista, jotka aikuisia naurattavat.
Kamppailulajien harrastajat, etenkin aloittelijat, ovat Ilen pahin painajainen. Mitä tehdä, kun kaveri pyytää kuristamaan?
Olisiko elämässä enemmän odotettavaa, jos ikärajat lisääntyisivät, Esko ja Ile pähkäilevät. Millainen olisi maailma, jossa ikärajoja olisi lähes kaikkeen?
Mä en ole se tyyppi, joka rakentaa lautan, jolla päästään pois autiolta saarelta, Ile pohjustaa. Toista se on olla teltamyyjä Krisu!
Jaffa, Sukka, Säkki.. Lempinimet ovat toinen toistaan erikoisempia, mutta parasta ovat tarinat niiden takana.
Lapsuuden kurjat kokemukset vaivaavat usein pitkälle aikuisuuteen – näin myös Ilellä, joka muistaa ikuisesti lempinimensä Irlanti.
Esko ja Ile Uusivuori intoilevat uskomattomista asioista, jotka käyvät juuri silloin, kun kukaan ei ole näkemässä. Ilen puhelintarinaa ei ostanut edes vakuutusyhtiö.
Novan Kesäaamussa artisti Sanni kertoo Eskolle älyttömästä haarukkatilanteesta ja erittäin huonoista tekosyistä.
Vahingon välttämiseksi on hyvä kieltää kaikki, tuumivat Esko ja Sanni Novan Kesäaamussa.
Kuulijoiden erikoiset tavat naurattavat Eskoa ja Sannia, mutta Kesäaamun juontajilla vasta erikoiset oikut ovatkin.
Roope arvaa esittämänsä henkilön Ernestin kysymysten perusteella. Kuuntele hauska pätkä!
Naisten äänet ovat madaltuneet vuosien varrella ja Anssin käsittelyn jälkeen sen huomaa myös Niinassa.
Niinan miehen ajatus ranteessa pidettävän hikinauhan tarkoituksesta naurattaa Anssia ja Niinaa. Vaan mikä onkaan oikea vastaus?