Kuva: Shutterstock

Emily synnytti vain viisi tuntia ennen siskonsa häitä - käveli silti alttarille morsiusneitona

21.06.2018 09:45 - Katariina Auvinen

Emilyn lasketun ajan piti olla kolme viikkoa häiden jälkeen, mutta poikavauva päätti tulla maailmaan juuri hääpäivänä.

Brittiläisellä Emily Chellillä, 27, oli tärkeä tehtävä. Viimeisillään raskaana ollut Chell oli lupautunut sisarensa, Katien, häihin morsiusneidoksi. Nainen ajatteli, ettei hänellä ole mitään hätää, koska tulevan äidin laskettu aika oli vasta kolmen viikon päästä häistä. 

Häiden aattona Chell kuitenkin koki kauhukseen, kuinka hänen lapsivetensä menivät. Synnytys oli alkanut. Nainen kirjautui sisälle sairaalaan, jossa hän tuskaili seuraavan päivän häiden kanssa. Hän kertoi lääkäreille ja hoitajille, että hänen sisarensa häät olivat seuraavana päivänä ja hänen oli pakko päästä sinne. 

Lääkärit lupasivatkin rauhoitellakseen Chelliä, että jos kaikki menee hyvin ja lapsi syntyisi viimeistään seitsemältä aamulla, hän pääsisi mahdollisesti osallistumaan. Poikalapsi, Brody, syntyi aamulla kymmentä yli seitsemän. 

Kaikki meni erinomaisesti, joten lääkärit antoivat luvan lähteä hänen sisarensa häihin. 

- Lähdimme sairaalasta hieman yli yksitoista ja toinen morsiusneito toi hääpaikalle asuni, jonka vetäisin päälle. Olin kymmenen minuuttia myöhässä, mutta ihmiset olivat odottaneet minua, jotta pääsisin astelemaan alttarille sisareni Katien ja Brodyn kanssa, Chell kertoi The Sun-julkaisulle. 

Kirkossa Chell kertoi tunteneensa tilanteen hyvin epätodelliseksi. 

- Osaksi se johtui lääkkeistä, joita olin saanut synnytyksen aikana. Jatkoimme juhlintaa hääpaikalle, mutta lähdimme pian puheiden jälkeen, jotta pystyisin ruokkimaan Brodyn, Chell kertoi. 

Lue myös: Lapsensa menettänyt äiti joutui julmien kommenttien uhriksi - "Mikä ihmisiä vaivaa?"

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat