Tuore äiti kyllästyi hänen vartaloaan arvosteleviin kommentteihin - julkaisi herättelevän tekstin

07.03.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Saksalaista Amya kutsuttiin ensin valaaksi, mutta pian synnytyksen jälkeen hän olikin monen mielestä liian laiha.

Saksalainen kolmen lapsen äiti, Amy, 33, otti kantaa Instagramissa saamiinsa ikäviin kommentteihin. Hän on omien sanojensa mukaan kyllästynyt siihen, kuinka julmia ihmiset voivat toisilleen olla. Amy on saanut arvostelevia kommentteja erityisesti naisilta. 

Kun Amy odotti kolmatta lastaan, hän jakoi tasaisesti kuulumisiaan ja kuviaan sosiaalisessa mediassa. Loppuvaiheessa naisen vatsanympärys oli yli metrin mittainen, joka aiheutti ison palautetulvan. 

Naista kutsuttiin muun muassa valaaksi, ja ihmiset ihmettelivät suurta vatsaa rajuinkin sanakääntein. Kun nainen sai kolmannen lapsensa käsivarsilleen, hän halusi kuvata myös Instagramiin hänen vartalonsa palautusprosessin. Ei aikaakaan, kun häntä kutsuttiin liian laihaksi. 

"Oletko ollut ikinä raskaana sittenkään?"

"Tyypillinen aasialainen, hän palautuu heti samoihin mittoihin, missä hän oli ennen raskauttaan."

"Mihin rintasi katosivat?"

Amy kertoi avoimesti Instagramiin lisätyssä julkaisussa, että nämä kommentit satuttivat häntä syvältä. Niiden perusteella hänen ei ole ikinä syytä olla tyytyväinen vartaloonsa. Hän palautui nopeasti raskauden jälkeen syömällä terveellisesti ja huolehtimalla hyvinvoinnistaan. 

"Nuo kommentit satuttivat minua todella paljon, koska suurin osa ikävistä kommenteista tuli naisilta. Miksi ihmeessä? Eikö meidän pitäisi tukea toisiamme eikä olla toisiamme vastaan?

Jos emme huolehdi itsestämme ja terveydestämme synnytyksen jälkeen, olemme vain laiskoja. Emme tällöin arvosta itseämme tarpeeksi. On oikeastaan aivan sama, kuinka pian palaudut synnytyksen jälkeen. Älkää antako kenenkään painaa teitä alas negatiivisilla kommenteilla." 

Lue myös: Tuore äiti jakoi pysäyttävän kuvan: "Tältä näyttää synnytyksen jälkeinen masennus"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat