Kuva: Shutterstock

Nuori isä sai järkyttäviä uutisia lääkäreiltään - päätti toteuttaa suuren unelman

22.01.2018 18:15 - Katariina Auvinen

Lääkärit antoivat Brownille vain noin kolme vuotta elinaikaa.

Suurin osa meistä ei tiedä, kuinka paljon meillä on aikaa jäljellä. Andrew Brown, 27, sai tietää järkyttävän uutisen viime vuoden syyskuussa, kun hän sai kohtauksen kotonaan. Brown vietiin sairaalaan, jossa hänellä diagnosoitiin parantumaton aivosyöpä. 

Lääkäreiden mukaan miehellä on vain noin kolme vuotta elinaikaa jäljellä, joten Brown ei välttämättä tule näkemään edes 30-vuotissyntymäpäiviään. 

Murskaavat uutiset eivät saaneet Brownia kuitenkaan antauumaan synkkyyteen. Sen sijaan hän päätti vain nopeuttaa asioita ja viedä vihille hänen pitkäaikaisen tyttöystävänsä, Meisha Daviesin, 22. 

Pariskunta on ollut yhdessä jo seitsemän vuotta ja he suunnittelevat unelmahäitään pidettäväksi helmikuun alkuun. Heillä on yhdessä viisivuotias tytär. Pariskunta olisi toivonut häitä jo aiemmin, mutta heillä ei ole ollut varaa häihin. 

- Vielä syyskuussa Andrew voi hyvin. Hän oli urheilullinen ja tavallinen oma itsensä. Eräänä yönä kuitenkin kaikki muuttui, kun hän sai hurjan kohtauksen ja jouduttiin viemään sairaalaan, Davies kertoo Mirror-julkaisulle. 

Pariskunta kertoi järkyttyneensä uutisista ensin pahasti. Päätös mennä naimisiin syntyi matkalla kotiin sairaalasta. 

- Olimme molemmat niin järkyttyneitä siitä, että miehelläni on vain kolmesta viiten vuotta elinaikaa. Sanoin jotain sen suuntaista, että mennään nyt naimisiin ja Andrew vastasi kyllä, Davies selventää. 

Pariskunnan häät järjestetään lahjoitukseksi saaduilla varoilla. He koettavat pysyä positiivisena surullisista uutisista huolimatta. 

Lue myös: Alkoholi linkittyy vahvemmin syöpään kuin tiesimmekään - uusi tutkimus paljastaa

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat