Iida päätyy Unelmaduuni Australiassa -sarjassa työskentelemään vanhoilliseen kristilliseen perheeseen. Ristiriidoista selvittiin, kun Iida päätti höllentää "suvakkiarvojaan".
Etäpalaverien koomiset sattumukset aiheuttavat naurua studiossa. Minnan muistot kuljettavat lomalle italiaan ja Aki toteuttaa suorassa lähetyksessä yhden unelmansa.
Lounais-Suomessa kasvanut Nora Nilsson lähti jo nuorena maailmalle. Nyt hänen sisustustuotteitaan myydään myös isoissa ketjuissa, ja tämän vuoden trenditkin näyttävät suotuisilta Noran designin kannalta.
Kun Marjaana katsoi Huippumalli haussa -sarjaa, hän ei olisi arvannut, että hänet lennätetään mainoskuvauksiin. Tai, että hän saisi suunnitella vaatemalliston arvostamalleen brändille.
Laulaja Jannika B juontaa Radio Novan kesäaamuissa. Sen lisäksi tähti keikkailee ympäri Suomen. Unelma-ammattiinsa päätynyt nainen on ehtinyt haaveilla paljon muustakin.
Tytöt haluaisivat työskennellä tieteen parissa.
Etukäteen on hyvä miettiä esimerkiksi se, millaisia vastoinkäymisiä mahdollisesti tulet kohtaamaan ja kuinka selviät niistä.
Route 66 ja uusi lipasto - suomalaiset haaveilevat upeista kokemuksista ja huolettomasta arjesta.
Unelmahäät-ohjelmassa nähdään ikävä välikohtaus.
Lääkärit antoivat Brownille vain noin kolme vuotta elinaikaa.
Kalle Iskalan ja Konsta Keskitalon yritykseen tulvii satoja kyselyjä.
Tätä nykyä ohjelma kulkee nimellä Unelmahäät.
Kun tavoittelee omia unelmiaan, epäonnistumisen tullessa kohdalle voi tuntua pahalta.
Netissä leviää kuva teinipojasta, joka tekee töitä unelmiensa eteen.
Vaasalainen Nuoret rasismia vastaan -liike pyytää ihmisiä näyttämään tukensa monikulttuuriselle Suomelle sunnuntaina 9. elokuuta Hietasaaressa.
Meillä on unelma -mielenosoituksen jatkot järjestetään Tavastialla tänään tiistaina kello 20. Jatkoilla nähdään laaja kirjo artisteja. Mielenosoitus Helsingin Kansalaistorilla alkaa kello 17. Tukimielenosoituksia järjestetään ympäri maata, muun muassa Judinsalon majakkasaarella.