Onko Suomen olympia-asu sittenkään niin huono? Vertaa näihin hirvityksiin

01.11.2017 18:30 - Sami Ikonen

Suomen olympiajoukkueen virallinen kisa-asu julkaistiin tänään.

Pyeongchangin olympialaisiin on enään sata päivää jäljellä. Suomen kisoihin lähtevän joukkueen virallinen olympia-asu julkistettiin tänään, ja asut ovatkin heti saaneet paljon palautetta. Erityisesti joukkueen käyttämät hatut ovat saaneet paljon kritiikkiä osakseen.

Oli asukokonaisuus sitten huti tai täysosuma, se ei ole lähelläkään niin järkyttävä mitä aikaisimmissa talviolympialaisissa ollaan nähty. Kokosimme muutaman esimerkin.

Sotšin olympialaisissa 2014 Saksan joukkueen asuissa ei väriä säästelty. Sateenkaaren väreillä haluttiin tukea Venäjän seksuaalivähemmistöjä ja heidän heikkoja oikeuksia.

Howdy partner! Länkkäreiden ystävät varmasti pitivät tästä tyylistä. Yhdysvallat lähtivät Sarajevon talviolympialaisiin 1984 lehmipoika-asuissa.  Näistä kisoista yhdysvaltalaisten käteen jäi kahdeksan mitalia. Suomi sai 13.

Vancouverin olympialaisissa 2010 tsekkiläiset leikittelivät väreillä ja kuvioilla.

Sininen takki miehille ja pinkki naisille. Näin Saksan joukkue erotteli urheilijoitensa sukupuolet toisistaan Vancouverissa.

Kanadalaiset pukeutuivat punaiseen ja isoon viittaan Lillehammerin olympialaisissa 1994. Kuvassa ampumahiihdon kultamitalisti Myriam Bedard.

Olympialaiset alkavat Etelä-Koreassa 9. helmikuuta. 

Lue myös: Radio Cityn Juha Valvio sai olympiapestin: Tälläistä ei ole aikasemmin tehty

Lue myös: Suomen televisiolähetysten olympiatiimi selvillä - mukana myös Sami Hedberg

Lue myös: Eeli Tolvanen: Lähden olympialaisiin, jos kutsu käy

Lähde: comblex.com

Kilpailut

Uusimmat