Tennispelaaja Sanna Sepponen lähtee Abu Dhabiin.
50 kilometrin hiihto päättyi Suomen kultajuhlaan.
Olympialaisten harjoituslaskut jättivät jälkensä Gus Kenworthyn vartaloon.
Pärjäävätkö Suomen olympia-asut Pyeongchangissa paremmin kuin urheilijat? Tuoksusinfionia leijailee ilmassa taas ja kuinka paljon aivoenergiaa tarvitaan yhden puhelun soittamiseen? Pakarat kuntoon ja alkuvauhtia - näin rakentuu kelkkailun sekajoukkue. Tiistaiaamun herkut alla olevasta linkistä.
Selostaja on myöhemmin tarkentanut rasistiseksi leimattua lausuntoaan.
Taitoluistelijat saivat valita näihin olympialaisiin ohjelmiinsa musiikin, joka sisälsi myös laulua.
Olympialaiset lähestyvät, ja sekös herättää ajatuksia ilmoille. Onko junamatka Tampeelle ollut aina liian lyhyt? Onko urheilijoilla tarpeeksi kondomeja kisoissa? Kuuntele aamun parhaat!
Tilaukseen oli lipsahtanut nolla liikaa.
Nyt mennään asiat edellä ja laitetaan jäitä housuihin! Vaipat ja ministeri on vaihdettu, joten ruletti on pyöräytetty käyntiin. Voisiko seuraavat talviolympialaiset järjestää Lahes vai saataisiinko puuttuvat suorituspaikat hoidettua Nurmijärvelle? Miltä näyttää Jethron ja Kojonkosken data ja miten siihen tarttuu Minna? Kuuntele aamun parhaat palat.
Myhäilevä Väyrynen, Timo Soini vai kaiken torjuva Päivi Räsänen? Kenen kuva pitäisi maalata Suomen maalivahdin maskiin? Kuuntele aamun parhaat palat.
Kompleksinen suhde vessakäynteihin kakistettiin ulos - Mitä 10-vuotiaalle Akille tapahtui Vierumäellä?
Keskiviikkoaamu piti sisällään selvityspyyntöjä ja journalistisia töitä. Lisäksi kerättiin arvokasta kisakokemusta ja testattiin kahisevuutta. Mitä on tapahtunut tuulipukukansalle ja mitä kaikkea kuuluu teräsvaariuteen? Entä mihin kohtaan karttaa sijoittuu hiippakuntavaltuusto? Kuuntele aamun parhaat palat.
Voice.fi:n Sami Ikonen valitsi jokaisesta NHL-joukkueesta yhden pelaajan, joka pelaisi olympiajäillä, ellei NHL ei olisi jättäytynyt ulos koko turnauksesta.
Vuonna 1992 venäläisten joukkue voitti kultaa, mutta kansallislaulun sijaan palkintoseremoniassa kuultiin olympiahymni.
Nigeria aikoo osallistua talvikisoihin ensimmäistä kertaa.
Olympialaisten kultamitalisti tähtää valmentajaksi.