Kuva: Instagram

Nainen veti viimeisen treenin vain hetkeä ennen synnytystä: Katso video osastolta!

16.07.2017 20:15 - Tiina Svensk

Kun supistukset alkavat, ei treenaaminen välttämättä houkuta meistä jokaista.

Tiedetään, että jokainen nainen kokee synnytyksen ja synnytyskivut tavallaan. Kun supistukset alkavat ja suunnataan sairaalaan, haluaa jokainen varmasti helpottaa oloaan millä keinolla hyvänsä. Mutta tulisiko ensimmäisenä mieleen treenaaminen synnytysosastolla? SELF uutisoi bloggaaja Anne Strodesta, joka veti viimeisen treeninsä vain tunteja ennen synnytystä.

"Viimeinen raskausajantreenini sairaalassa vain tunteja ennen upean tyttöni tapaamista", Strode kirjoittaa päivityksessään. Lääkäreiden mukaan treenaaminen supistusten välissä voi jopa lievittää kipuja, mutta kenelläkään ei ole painetta kokeilla treenaamista. SELFin haastattelema lääkäri kertoo myös, ettei supistusten alkamisen jälkeen tehdyllä treenillä ole mitään haittavaikutuksia itse synnytystä ajatellen.

Omasta raskausajan treenistä tulee kuitenkin keskustella lääkärin kanssa, eikä yleisesti neuvota tekemään hyppyjä tai raskaiden painojen kanssa tehtävää treeniä. Vaikka Stroden suorittama treeni onkin turvallinen, voi video olla monelle hurjaa katsottavaa.

Katso video alta. Jos video ei näy, löydät sen täältä.

Lue myös: Repeytyykö vagina ja mikä johtaa hätäsektioon? Suomalainen kätilö vastaa kysymyksiin synnytyksestä

Lue myös: Sanattomaksi jättävä video osoittaa, miksi synnytys on aina kaiken kivun arvoista - katso

Lue myös: Maailman nopein synnytys? Kesti vain kolme minuuttia!

Lähde: SELF

Kilpailut

Uusimmat