Kuva: Facebook

Nainen pelasti hylätyn koiranpennun jätesäkistä - karu video leviää netissä

30.08.2016 19:45 - Iiro Myllymäki

Nainen näki jonkin liikkuvan jätesäkissä työmatkallaan ja teki järkyttävän löydön.

Kentuckyssa Yhdysvalloissa asuva Malissa Sergent Lewis järkyttyi viime viikolla työmatkallaan pahanpäiväisesti. Autoa ajava nainen huomasi tiellä jätesäkin, jonka sisällä liikkui jotain.

- Ajattelin, että ”näinkö juuri tuon jätesäkin liikkuvan?” Kun saavuin lähemmäs, tajusin että se todella liikkui. En pystynyt ymmärtämään sitä. Jotain oli elossa pussin sisällä, ja tiesin, että minun on saatava se sieltä pois, Lewis kertoo The Dodo -sivustolle.

Jätesäkistä paljastui hylätty koiranpentu. Koiralla oli kaulapanta, mutta missään ei lukenut omistajan tietoja. Bored Panda -sivuston mukaan nainen edelleen etsii koiran omistajaa. Nainen on kuitenkin päättänyt, että antaa itse kaltoin kohdellulle koiralle uuden kodin.

Videot leviävät Facebookissa

Lewis on jakanut koirasta kaksi videota Facebookissa. Toisessa videoista nähdään, miten koira liikkuu vielä jätesäkin sisällä tiellä. Toisessa videossa koira nähdään vapautettuna säkistä. Videoiden saatesanoiksi nainen on kirjoittanut:

”Jos tämä on sinun koiranpentusi, ilmoita minulle itsestäsi. Jos olet se lurjus, joka laittoi koiran jätesäkkiin ja jätti sen tiensivuun, olet sairas.”

Lewisin päivitystä on jaettu Facebookissa jo noin 20 000 kertaa. Videoita on katsottu yhteensä jo yli 1,5 miljoonaa kertaa. Voit katsoa videot alta tai tästä linkistä

Lue myös: Nainen ikuisti koiransa viimeisen päivän - herkkä kuvasarja leviää netissä

Lähde: Bored Panda

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat