Novan Aamussa nostetaan hattua arjen sankareille! Keskustelu koiranpennun hankinnasta nostattaa Minnan ja Akin tunteet pintaan ja Aamun oma filosofi Akistoteles on hyvin ärtynyt, mutta miksi?
Hännästä ei ole koiralle minkäänlaista haittaa.
Lukuisat tutkimukset tukevat yhtä ja ainoaa oikeaa pennun luovutusikää.
Kiinalainen toimistotyöntekijä halusi hankkia itselleen pienen ja söpön koiranpennun.
Australianpaimenkoira hauskuuttaa netissä.
Koiranpentuja valokuvatessa voi kohdata mielenkiintoisia tilanteita.
Voiko koiranpentuja ja vauvoja verrata keskenään? Kyllä voi, mikäli tuoreeseen äänestystulokseen on uskominen. Sen mukaan pennut ovat ylivoimaisesti söpöimpiä.
Akuutin vauvakuumeen sijaan pariskunta päätti hankkia koiran, mistä syntyi hauska, jälkikasvusta kyselijöitä näpäyttävä Imgur-päivitys.
Eräs lemmikinomistaja ei raaskinut jättää väsynyttä koiravauvaa yksin kauppareissun ajaksi.
Nainen näki jonkin liikkuvan jätesäkissä työmatkallaan ja teki järkyttävän löydön.
Kuten 8 kuukauden ikäiset yleensä, myös Leia rauhoittuu tuttia imiessään. Leia tosin on bokseri eikä ihmisvauva. 
Sieltä ne tulevat — heittäydy maahan! Sieltä ne tulevat — ja hukuttavat suukkoihin! Maailman suloisimmat pentuinvaasiot on koostettu hellyyttävälle videolle.
Koiranpennut eivät aina ymmärrä omia rajoituksiaan. Sen todistaa YouTube-video, johon on koostettu pentujen epäonnistuneita yrityksiä hypätä sohvalle.
Facebookissa runsaasti levinnyt video koirien päiväkodissa olevasta koiranpennusta on sulattanut miljoonia sydämiä. Omistajansa jälleen näkevä pentu pistää nyt myös tassulla koreasti muun muassa salsan tahtiin.