Nainen sai uuden työpaikan ja juhli erikoisella tavalla - hauskoille kuville valtava suosio

10.08.2016 19:45 - Iiro Myllymäki

Naisen rakkaudentäyteiset kuvat osoittavat, että uuden työpaikan saamista voi verrata vaikkapa kihlautumiseen.

Elämän varrelle mahtuu erinäisiä virstanpylväitä, jotka muuttavat elämän suuntaa ja siksi ovat myös juhlimisen arvoisia. Tällaisia voivat olla esimerkiksi unelmiensa työpaikan saaminen tai kihlautuminen. Benita Abraham -niminen yhdysvaltalaisnainen päätti rinnastaa nämä virstanpylvästapahtumat toisiinsa, ja lopputulos on kerännyt paljon kiitosta sosiaalisessa mediassa.

Abraham on jakanut Facebookissa monia kuvia, joissa hän juhlistaa uuden työpaikan saamista romanttisesti ja kihlautumiseen viitaten. Monissa kuvissa nainen poseeraa kehystetyn työtarjouspaperin kanssa, esimerkiksi rannalla loikoillen ja sängyssä maaten. Romanttisissa kuvissa nainen myös pitelee kylttiä, johon hän on kirjoittanut ”I said yes”, eli ”Sanoin kyllä”. Katso kuvat alla olevasta päivityksestä tai täältä.

”Löysin viimein sielunkumppanini, täydellisesti minulle sopivan parin, rakkaani. Seitsemän pitkän kuukauden jälkeen löysin täydellisen työn yrityksessä, joka todella välittää työntekijöistään ja josta voin oppia niin paljon”, nainen kirjoittaa valokuvien saatesanoina.

Abrahamin kuvistaan koostamaa valokuva-albumia on ajettu Facebookissa jo 13 000 kertaa. Kommenteissa häntä onnitellaan työpaikan johdosta ja kehutaan hauskoista kuvista.

Lue myös: Mies löysi madon ostamastaan kurkusta ja valitti kaupalle - tilanne lähti nopeasti lapasesta

Lähde: Refinery29

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat