Kuva: AOP

Mies kävi jopa leikkauksessa näyttääkseen David Beckhamilta - pakkomielteellä karut seuraukset

22.12.2017 18:45 - Susanna Karttunen

Jalkapallotähteä fanittava mies sanoo pakkomielteensä lähes tappaneen hänet.

David Beckhamia ihaileva brittiläinen Jack Johnson on mennyt idolinsa fanituksessa aivan liian pitkälle. Mies käytti yli 20 000 euroa leikkaukseen, jolla hän halusi tehdä itsestään Beckhamin näköisen. Nyt hän haluaa kertoa ihmiselle varoittavan tarinansa siitä, miten vaaralliseksi pakkomielteeksi fanitus voi pahimmillaan kasvaa.

Johnson ei ole koskaan näyttänyt kovinkaan paljon idoliltaan, mutta hän toivoi kauneusleikkauksen muuttavan asian. Sekään ei kuitenkaan saanut miestä muistuttamaan kovin paljoa Beckhamia. Epäonnistuminen jalkapallotähden ulkonäön jäljittelyssä sai Johnsonin lopulta yrittämään itsemurhaa.

- Yritin tappaa itseni, koska Beckhamilta näyttämisen yrittäminen on täysipäiväistä työtä eikä se ole helppoa, mies kertoo.

(kuva: AOP)

Johnson vakuuttaa This Morning -ohjelmassa, ettei kerro tarinaansa julkisuudessa tehdäkseen itsestään kuuluisan. Hän sanoo haluavansa aidosti auttaa samankaltaisesta ongelmasta kärsiviä ja estää heitä ajautumasta samanlaiseen kierteeseen kuin hän.

- En halua kenenkään joutuvat käymään läpi samaa kuin minä. Kenenkään ei kannattaisi yrittää näyttää niin kovasti julkkikselta, minä olen esimerkki siitä. Ihmisen tarvitsee olla vain oma itsensä, Johnson sanoo.

Johnson haluaa myös selventää, ettei hänellä ole katkeria tunteita idoliaan kohtaan.

- En tietenkään syytä David Beckhamia, tämä ei ole hänen syynsä, mies sanoo.

Johnson on käynyt puhumassa psykiatrin kanssa ja hänellä on todettu dysmorfinen ruumiinkuvan häiriö, josta kärsivä ihminen on jatkuvasti ja pakkomielteisesti tyytymätön omaan kehoonsa.

Lue myös: Nyt löytyi Lady Gagan kaksoisolento - katso kuvat 18-vuotiaasta kaunottaresta

Lue myös: Jennifer Lawrencen kaksoisolento löydettiin - uskomaton yhdennäköisyys

Lue myös: Nyt löytyi Ryan Goslingin kaksoisolento - katso tyylikkäät kuvat komistuksesta

Lue myös: 10 tähteä, joiden kaksoisolennot ovat myös tunnettuja

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat