Tutustu uuden kotimaisen supershow'n Kingin hahmoihin

07.12.2014 12:15 -

Kingissä heittäytyvät eturivin näyttelijät Aku Hirviniemi, Armi Toivanen, Iina Kuustonen, Jaakko Saariluoma, Jussi Vatanen, Krista Kosonen ja Riku Nieminen. Hervottomat hahmot kilpailevat katsojien äänistä suorissa lähetyksissä.   

MTV3:n uusi, suora musiikkikomediashow Kingi marssittaa estradille joukon fiktiivisiä kilpailijoita, jotka osallistuvat laulukilpailuun.

Kingissä nähdään seitsemän erilaisen kilpailijan taival koelauluista estradille, esiintymään tuomariston ja yleisön eteen live-bändin säestyksellä. Ohjelman edetessä kilpailijat tippuvat Kingistä yleisöäänestyksellä yksi toisensa jälkeen, kunnes suuressa finaalilähetyksessä selviää, kuka on kansan valitsema Kingi.

Mutta ketkä Kingissä kisaavat?

Hannu Pakarainen (Aku Hirviniemi)
 
Hannu Pakarainen on 24-vuotias juvalainen hokijätkä. Lähihoitajaksi valmistunut Hannu harrastaa jääkiekon lisäksi autojen tuunaamista. Välillä miehiset harrastukset saavat kuitenkin jäädä taka-alalle ja silloin Hannu viihtyy parhaiten avopuoliso Johannan kanssa musiikkia kuunnellen. Hannun musiikillisia esikuvia ovat Rihanna ja Pate Mustajärvi.

Hippu Kylberg (Armi Toivanen)

Hippu Kylberg on 17-vuotias, mutta 18-vuotiaan näköinen, Eiran suomenkielisen yksityislukion oppilas. Hippu harrastaa musiikin lisäksi matkustelua, videobloggausta, shoppailua ja ystävien kanssa hengailua. Musiikki on puheliaalle neitokaiselle kaikki kaikessa. Hän saattaa villiintyä laulamaan ystäviensä kanssa vaikkapa matikan tunnilla tai Louis Vouittonin kaupassa.

Tove Hansson (Iina Kuustonen)

Ahvenanmaalta kotoisin oleva Tove Hansson on 38-vuotias kennelyrittäjä ja innokas koiraharrastaja. Agilityä harrastava Tove haluaa laulaa ennen kaikkea kaikille Suomen koirille ja koiraihmisille. Toven musiikilliset esikuvat löytyvät länsinaapurista. Etenkin Eva Dahlgren ja Tomas Ledin ovat jättäneet lauluillaan jäljen Toven ja hänen koiriensa sydämiin.

Arto "Mosse" Moilanen (Jaakko Saariluoma)
 
Arto ”Mosse” Moilanen on 62-vuotias espoolainen toimitusjohtaja. Vasta vaimostaan eronnut Mosse harrastaa golfia. Hän tuo kilpailun nestorina tuulahduksen menneiltä vuosikymmeniltä ja vanhat rock- ja bluesvaikutteet tulevat näkymään hänen tulkinnoissaan Kingin aikana. Mosse toivoo, että hänessä on sellaista salattua karismaa, joka tulee erottamaan hänet nuoremmista kilpailijoista.

Jani Pesonen (Jussi Vatanen)
 
Jani Pesonen on vajaa nelikymppinen koti-isä Helsingistä Puu-Käpylästä. Jani on ollut lasten kanssa kotona viimeiset seitsemän vuotta ja hän näkee Kingin mahdollisuutena palata rakastamansa musiikkiharrastuksen pariin. Ennen perhevapaita Jani esiintyi singer-songwriterina laivoilla ja pienillä klubeilla eri puolilla Suomea. Janille musiikki on ennen kaikkea väylä kertoa tarinoita. Tyylillisesti Jani sijoittaa itsensä Dylanin ja Springsteenin kaltaisten rouheiden  tarinankertojien joukkoon.

Tsiisus Nieminen (Krista Kosonen)
 
Pohjanmaalta Teuvalta kotoisin oleva Tsiisus Nieminen on saanut musiikin lahjan veren perintönä. 19-vuotiaan toistaiseksi naimattoman miehen suvussa on lukuisia tangokuninkuuskisan finalisteja. Freelancerin töitä tekevä Tsiisus toimii vapaaehtoisena paikallisessa seurakunnassa ja toimittaa uskonnollista radio-ohjelmaa kotiinsa rakennetulta radioasemalta. Tsiisus on valmis esittämään Kingissä mitä tahansa tyylisuuntaa, joka ei ole ristiriidassa raamatun sanoman kanssa. Tai kuten Tsiisus sen itse sanoo: Siun edestäs laulettu.



Martti Alanen (Riku Nieminen)

 
39-vuotias Martti Alanen on ammatiltaan asiakaspalvelutyöntekijä. Esiintymiskammosta kärsivä Martti aikoo voittaa Kingissä ennen kaikkea itsensä. Martti on sinkku, mutta näkee ex-tyttöystäväänsä usein työpisteeltään maitokaapista. Musiikillisesti Martin ehdoton vahvuus on kotimaisen iskelmämusiikin puolella. Musiikin lisäksi Martti harrastaa Krista Kososen ja Iina Kuustosen taiteellisia tuotantoja.

Kingin juontaa näyttelijä Antti Holma.

KINGI 10.1.2015 alkaen lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.
 
#Kingi
Ohjelmasivut:
mtv.fi/kingi
Kingi Facebookissa
Kingi Instagramissa

Lisää aiheesta:

Hirviniemi, Kuustonen, Saariluoma ja kumppanit – Suomen eturivin näyttelijät samaan musiikkikomediashow'hun

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat