Hauraudessa on voimaa: Hectorin uutuus myi ennakkoon kultaa

31.10.2014 10:45 -

Kansallisaarre julkaisee uuden albuminsa Hauras perjantaina 31. lokakuuta. Edellisestä on vierähtänyt jo kymmenen vuotta. Radio Nova juhlii Hectoria sunnuntain 2. marraskuuta radioaalloilla monin tavoin.

Kuudella vuosikymmenellä suurta suosiota nauttineen Hectorinin edellinen pitkäsoitto Ei selityksiä ilmestyi syksyllä 2004 ja ylsi platinamyyntiin.

Hectorin eli Heikki Harman Hectorin ura alkoi kouluaikaisessa rautalankabändissä Les Miragesissa jo 60-luvun alussa.

19-vuotiaan lukiolaisen esikoissingle Palkkasoturi (1966) nousi Suomen listakärkeen. Hectorilla on ollut hittejä jokaisella vuosikymmenellä 60-luvulta lähtien.

Hectorin ystävien unelmien sunnuntai

Kauan odotetun uuden albumin kunniaksi Nova viettää sunnuntaina 2. marraskuuta Hector-päivää.

Artistin tarinoinnin lisäksi Hector-päivän kuluessa kuullaan luonnollisesti legendan musiikkia eri vuosikymmeniltä. Jaossa on myös uutta albumia ja konserttilippuja.

Hector kulkee mukana sunnuntaina 2.11. Maria Leppäsen Mamma Mariassa, Samuli Aaltosen RadioRodeossa ja Jussi Hallin Radio Nova liikenteessä -ohjelmissa eli aamuyhdeksästä aina iltaseitsemään.

Kuuntelijoille tarjoillaan sunnuntain aikana Novan musiikkitoimittajan Samuli Väänäsen tekemiä haastattelutuokioita ja Hectorin musiikkia vuosikymmenten varrelta, kuten Yhtenä iltana, Kuunnellaan vaan taivasta ja Lumi teki enkelin eteiseen mutta myös miehen tuoretta materiaalia.

Hector-päivänä Novan kuuntelijoilla on myös mahdollisuus voittaa Hectorin uusi Hauras-albumi ja lippuja syksyiselle Hectorin Hauras-konserttikiertueelle.

Lue lisää aiheesta:

Radio Nova juhlii Hectoria sunnuntaina 2. marraskuuta

Hectorilta uusi levy kymmenen vuoden tauon jälkeen

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat