Vappu Pimiä Habitare-messuilla: Aleksi Niemeläinen ja Milla Alftan, oletteko urkkijoita?

14.09.2014 09:49 -

Vapun Valtakunta lähetettiin perjantaina 12. syyskuuta suorana Helsingin Messukeskuksesta, Habitare-messuilta. Vappu Pimiän haastattelussa olivat Suomen kaunein koti -ohjelman uudet kasvot.

Sisustussuunnittelija Milla Alftan ja arkkitehti Aleksi Niemeläinen kertoivat, että Suomen kaunein koti -ohjelmassa ei ole tarvinnut tuntea myötähäpeää ihmisten koteihin tutustuessa.

– Lähinnä tarinat kotien takana, että ketkä siellä asuu ja mitä kaikkea se talo on nähnyt vuosien varrella, sanoi Niemeläinen.

– Minä olen ammattini puolesta utelias, mutta vielä uteliaampi on tuottajani Jupe Tuomola, jota kiinnostaa aivan valtavasti, että onko teissä urkkijan vikaa, kysyi Vappu.

– Joo, todellakin, myönsi Alftan. – Kyllä me ollaan tosi iloisia siitä, että päästään heti ensimmäisenä urkkimaan. Mehän ei tiedetä etukäteen niistä kodeista tai asukkaista mitään, eli kaikki televisiossa on aidosti ensireaktioita. Kyllä se on ollut tosi hieno kokemus päästä aistimaan kodit tällä tapaa.

TV-ohjelman teko poikkeaa sisustussuunnittelijan arjesta.

– Nämä asukkaat ovat ylpeitä kodeistaan. Normaalistihan menen koteihin arvioimaan, mitä niissä voidaan muuttaa. Nyt saan mennä vain ihailemaan, mitä siellä on oikein tehty, iloitsee Alftan.

Mutta tutkiiko kaksikko kotien kaapit? Ja minkälainen koti olisi sisustuksen ammattilaiskaksikon unelmakoti? Ja onko valolla väliä? Kuuntele!

 

Suomen kauneimmat kodit MTV3:ssa maanantaisin 15.9. klo 20.05-21.00.

Lue lisää:

Suomen kauneinta kotia etsitään jälleen 8. syyskuuta alkaen

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat