Tämän vuoden voittaja löytyy Lapista.
Esko ja Suvi pohtivat kumpi putoaa ensin, sillä molemmilla on viikon alkuun vaivoja – Esko näkee kahtena ja Suvin pää on sumussa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Satua, joka häpeää huonoa englannin kielen taitoa. Suvi ja Esko miettivät mihin huonoon asiaan he kiinnittävät ensimmäisenä huomiota kyläillessä. Studiossa puhuttavat myös Hanna Sumarin toistuvat sanat Suomen kaunein koti -ohjelmassa sekä lentokoneen istumapaikat. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat palat TÄSTÄ!
MTV3-kanavalla nähtiin eilen Suomen kaunein koti -sarjan finaalijakso, jossa katsojat valitsivat 12 finalistin joukosta voittajaksi punamultaisen hirsitalon Heinolasta.
Vapun Valtakunta lähetettiin perjantaina 12. syyskuuta suorana Helsingin Messukeskuksesta, Habitare-messuilta. Vappu Pimiän haastattelussa olivat Suomen kaunein koti -ohjelman uudet kasvot.
 Kenellä on Suomen kaunein koti 2014? Sarjan odotettu toinen tuotantokausi käynnistyy maanantaina 8. syyskuuta klo 20.05 MTV3-kanavalla.
MTV3-kanavalla nähtiin eilen Suomen kaunein koti -sarjan finaalijakso, jossa katsojat valitsivat kymmenen finalistin joukosta voittajaksi Rymättylässä sijaitsevan tyylikkään piilopirtin. Kauniita koteja voi MTV:n kanavilla ihastella myös tulevaisuudessa.
Suomen kaunein koti -tuomaristo on valinnut kymmenen finalistia ja nyt on katsojien vuoro päättää, mikä niistä on Suomen kaunein koti 2013.
Suositusta lifestyle-sarjasta nähdään maanantaina 13.tammikuuta finaalijakso, jossa selviää, kenellä on Suomen kaunein koti.