Kuva: MTV

Tässä on Suomen kaunein kesämökki 2024 - "Voitto meni ehdottomasti tänä vuonna oikeaan paikkaan"

23.05.2024 13:15 - Sanni Seppä

Voittaja sai kolmasosan annetuista äänistä.

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman voittaja on selvillä. Finaaliin selvisi 10 mökkiä, joista katsojat saivat äänestää suosikkinsa. Voittajamökki sai kolmasosan kaikista annetuista äänistä. Ohjelmaa luotsaavat toimittaja Hanna Sumari, maisemasuunnittelija Kati Jukarainen ja arkkitehti Otto Heinonen.

Vuoden 2024 kaunein kesämökki löytyy Kajaanista. Auli ja Jukka Seppäsen mökki on rakennettu vuonna 2018 vanhan mökin tilalle.

- Ei olisi uskottu, että voitto olisi osunut meille. Tämä lähti jotenkin niin pienimuotoisesti liikkeelle, että halutaanko me kokeilla tällainen seikkailu tässä elämänvaiheessa vai ei. Tässä matkan varrella on ehkä tullut varmuutta, että täällä on paljon sellaisia elementtejä, mitkä moni ihminen kokee mökkeilyssä tärkeäksi, Auli Seppänen iloitsee voitosta.

- En olisi ikinä uskonut. Oli jo voitto, että pääsimme finaaliin. Kyllä tämä tuntuu tosi uskomattomalta, että tässä mentiin niin sanotusti päätyyn saakka. Ihan huippufiilis, Jukka Seppänen komppaa.

Mökki sijaitsee saaressa, veden välittömässä läheisyydessä. Mökissä on 66 neliötä, ja kokonaisuuteen kuuluu myös sauna, venevaja ja nukkuma-aitta. 

- Voitto meni ehdottomasti tänä vuonna oikeaan paikkaan. Silloin kun kävimme täällä viime kesänä, niin tuolta kaukaa järveltä jo selvisi minulle, että tämä paikka on jollain tapaa historiallisestikin maaginen. Tässä on ajallista kerrostumaa, tämä on luonnonkaunis, rakennus on juuri oikeassa paikassa, ja täällä on ne toiminnot ja asiat mitä mökkeilyltä tällaisessa paikassa tarvitaan, Otto Heinonen kehuu.

Jukka ja Auli Seppäsen mökki äänestettiin ohjelman voittajaksi. (kuva: MTV)

Mökki on kompakti 66 neliön kokonaisuus. (kuva: MTV)

Mökki sijaitsee aivan veden äärellä. (kuva: MTV)

(kuva: MTV)

Sisustuksesta löytyy valkoista, mustaa ja puun eri sävyjä. (kuva: MTV)

(kuva: MTV)

Ohjelmassa asukkaat asettavat punaisen maton lempipaikkaansa. Seppästen lempipaikka löytyi makuuhuoneesta, josta avautuivat ihanat näkymät pihalle. (kuva: MTV)

(kuva: MTV)

Lue myös: Kohujakso poistettiin kokonaan Maria Veitolan dokkarisarjasta - MTV tuomitsee vihapuheen

Lue myös: Tässä ovat uudet Amazing Race Suomi -ohjelman kilpailijat - mukana näyttelijöitä ja artisteja

Lue myös: Sami Uotila uskoo, ettei hänelle välttämättä tarjottaisi enää elokuvarooleja: "Hyväksyin sen"

Kilpailut

Uusimmat