Leikkimökki on rakennettu 1940-luvulla.
Anna Perho osti vanhan hirsitalon, jonka arvelee olevan elämänmittainen projekti.
Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton asiantuntija Niko Nieminen muistuttaa, että lasten kanssa uimarannalla aikaa viettäessä tulee noudattaa erityistä varovaisuutta.
Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton asiantuntija Niko Nieminen kertoo, että liika turvallisuudentunne tutussa ympäristössä voi altistaa vaaratilanteita.
Suomalaisten yleisimpiä virheitä ennen mökille lähtöä onkin tiedottaa reissusta sosiaalisessa mediassa ja jättää asunto tyhjillään olevan näköiseksi.
Radio Novan Aamussa pohditaan ulkonäön sääntelyä. Minna haluaisi tehdä luottamustestin Leijonille ennen illan peliä ja Akin Pipsa-koira on kova nauramaan. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa valmistaudutaan huomiseen #kollariperjantai :hin! Millaisia muistoja Akilla on nuoruudesta, ja mistä Minna motkottaa? Pohditaan myös, meneekö nuorilla nuoruus hukkaan. Kuuntele parhaat palat tästä!
Vuokramökin löytäminen aiheutti päänvaivaa ja harmitusta, mutta osuiko Mikon ennustus oikeaan?
Vähäpukeisimpia kuuntelijoita ja seksuaalisia fantasioita, Vuoden Vihaaja -palkintoa sekä kaimojen välistä mysteeriääni-taistelua. Mikä raksaduuneissa kiehtoo Anssia? Entä miltä savon murre kuulostaa?
Danny on solminut levytyssopimuksen Mökkitie Recordsin kanssa.
Radio Novan Aamussa mietitään ammatteja ja pohditaan postia. Minna kyselee Akilta museokortin käytöstä ja tuottaja parta-Markuksen viikonlopun aktiviteetit on selvillä, mukana myös ruokavinkit! Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki miettii sänkyjen kestävyyttä ja Minna kammoaa reunoja. Akin perheen Pipsa - koira on gonahtanut ja parta-Markus heittäytyy pelaamaan, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna miettii laulun sanoja ja Aki palaa muistoissaan (taas) Nurmijärvelle. Alastomuus ja kondomit ovat tapetilla ja saadaan myös viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
"Saunasta voi mennä alasti uimaan eikä kukaan näe", Teräsniska kertoi innostuneena Ilta-Sanomille.
Radio Novan Aamussa Minna antaa Akille hyviä vinkkejä ja Aki on taas kolunnut muotipiirejä. Käydään myös läpi Minnan viikonloppuista, perinteistä naisten mökkiviikonloppua ja Aki kehittelee ruskaralliin hieman erityyppistä jatkoa, kuuntele parhaat palat tästä!
Mira Luoti on kiinnitetty Arttu Wiskarin levy-yhtiö Mökkitie Recordsille.