Suomen kaunein koti 2014 -voittaja: "Olen pökertyneen epäuskoinen ja onnellinen!"

09.12.2014 19:26 -

MTV3-kanavalla nähtiin eilen Suomen kaunein koti -sarjan finaalijakso, jossa katsojat valitsivat 12 finalistin joukosta voittajaksi punamultaisen hirsitalon Heinolasta.

Suomen kaunein koti -finaalin kolme parasta kotia olivat Heinola kesäkoti, Karttulan asuinkäyttöön muutettu koulu ja Mikkelin luonnon rauhassa sijaitseva Villa Pihla. Heinolalainen Titta Barner-Rasmussenin hirsitalo vei voiton. Talo on rakennettu 1700-luvulla ja se on toiminut Heinolan kirkonkylällä muun muassa meijerinä. Nykyiselle paikalleen talon on siirtänyt kylän silloinen pappi, joka osti sen vuonna 1901 ja siirrätti rakennuksen järven rannalle kesähuvilaksi.

Talon sisustus on romanttista country-tyyliä ja kaikissa huoneissa on hieman erilainen tunnelma ja väritys. Kodissa on 300 neliötä kahdessa kerroksessa, seitsemän makuuhuonetta, sali, tupa sekä kylpytilat.

– Tämä tuli suurena yllätyksenä. Olen pökertyneen epäuskoinen ja onnellinen! En osannut ollenkaan ajatella, että voittaisin, sillä mukana oli niin hienoja taloja, Titta Barner-Rasmussen iloitsee.

Suomen kauneimman kodin haltija sai palkinnoksi 10 000 euroa sisustusrahaa uusien haaveiden toteuttamiseksi. Voittajan haastattelu sekä kuvat finalisteista: mtv.fi/suomenkauneinkoti.

Suomen kaunein koti -ohjelman toisen kauden kokonaiskeskikatsojamäärä on ollut noin 625 000/jakso*. Sarja perustuu tanskalaiseen Danmarks Skönnaste Hjem -formaattiin.

Nyt haetaan Suomen kauneinta kotia 2015!

Kenellä on Suomen kaunein koti 2015? Jälleen etsitään uusia koteja ohjelmaan, haku käynnistyy pian osoitteessa mtv.fi/suomenkauneinkoti!

Suomen kaunein koti -ohjelman MTV:lle tuottaa Banijay Finland.

*luku sisältää tallennekatselun, uusinnat ja Katsomo-katselun. Lähde: Finnpanel Oy Tv-mittaritutkimus, AdEdge ja comScore DAX MTV Katsomon keskikatsjojamääränä.

(MTV, Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat