Suosikkijuontaja Vappu Pimiä esittelee nuoruustyyliään Instagramissa.
Tänä vuonna päähineissä korostuivat kukat.
Kevät on aikaa, jolloin pihat ja puutarhat saavat uutta eloa ja ilmettä. Piha- ja maisemasuunnittelija Eva Wuite kertoi Vapun Valtakunnassa muun muassa millaisia kukkia aurinkoiselle parvekkeelle voi laittaa. Kuuntele haastattelu ja nappaa vinkit talteen.
Minna Koskelo ja Petra Gergov-Koskelo järjestävät Perheet safkaa -tapahtuman tänä vuonna jo kolmatta kertaa. Mukana on neljä kaupunkia sekä yhteensä 18 ravintolaa. Tapahtuman ideana on madaltaa perheiden kynnystä lähteä lasten kanssa ulos syömään. Kuuntele mitä kaikkea tapahtuma sisältää!
Lähetyksessä mietittiin mm. olisivatko tämän maan perheet pulassa ilman äitejä. Nappaa myös Vappu Pimiän ruokavinkit itsenäisyyspäivälle kuuntelemalla Radio Novan Aamun parhaat palat!
Vappu Pimiä epäillään liikenneturvallisuuden rikkomisesta. Suosikkijuontaja myöntää ajaneensa päin punaisia.
Aino-Kuutamo Uusitorppa kirjoitti yhdessä Hanna Kinnusen kanssa ”Valtavan ihana” -kirjan. Kirjassa on rehellisiä tunnustuksia ja vilpitöntä vertaistukea kehonsa kanssa kamppaileville naisille. Mistä idea kirjaan syntyi ja minkälainen prosessi oli käydä elämän vaikeita asioita läpi? Kuuntele Aino-Kuutamo Uusitorpan haastattelu.
Suosikkijuontaja lomailee parhaillaan Ibizalla.
Pimiä sijoitti epäonnisesti luomuruoka-yritykseen.
Radio Novan juontaja Vappu Pimiä lomailee parhaillaan Irlannissa.
Radio Novan 20-vuotis syntymäpäiviä kävi tähdittämässä myös brittiyhtye Hurts. Ennen esiintymistään suorassa radiolähetyksessä Adam ja Theo kävivät myös Vapun vieraana. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Tuure Kilpeläinen kävi Radio Novan 20-vuotis juhlalähetyksessä Vappu Pimiän ja Sari Seppälän vieraana. Keskustelua käytiin muun muassa siitä, miltä artistista tuntuu, kun kuulee oman biisinsä radiosta. Entä millainen oli Tuure Kilpeläisen ensimmäinen muisto Radio Novasta ja miten alastonmalli liittyy siihen? Kuuntele koko haastattelu.
Radio Novan 20-vuotis juhlalähetyksessä vieraillut Juha Tapio muisteli Vappu Pimiän ja Sari Seppälän kanssa ensimmäistä vierailuaan Radio Novassa. Mutta millaiset muistot Sarilla on tuosta vierailusta? Entä missä Juha Tapio oli silloin, kun hän kuuli oman kappaleensa ensimmäisen kerran Novan taajuudelta? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Miltä näyttävät Aki Linnanahde, Niina Backman tai Esko Eerikäinen vanhuksina?
Radio Novassa kuullaan joka maanantaiaamu Vappu Pimiän raportti edellisen illan Tanssi Tähtien Kanssa -tunnelmista. Vappu haastatteli tällä kertaa ohjelman tuomaria Jorma Uotista. Yllättikö kilpailun kova taso Jorman? Entä kuinka usein Jorma itse tanssii?
Uuden Hula Hula -sinkun yhdessä Nelli Matulan kanssa julkaissut Robin vieraili Vapun Valtakunnassa. Miten he päätyivät tekemään yhteisen biisin ja mistä uusi kappale kertoo? Entä mitä muuta Robin paljasti elämästään? Kuuntele koko haastattelu.