Enbuske & Linnanahde Crew kesäkiertueella Turussa - kuuntele kaikki haastattelut

12.06.2013 12:30 -

Enbuske & Linnanahde Crew:n kesäkiesrtue ulottui 12. kesäkuuta Turkuun. Vilpoisesta kesäaamusta huolimatta, torilla oli leppoisa ja lämmin tunnela. Kuuntele kaikki haastattelut ja kurki kuvat!

<cms gallery "Enbuske & Linnanahde Crew" "38" />

Ressu Redford on tehnyt pitkän uran kotimaisessa musiikkibisneksessä. Hänet muistetaan Bogart Co. -yhtyeestä, omaa nimeään kantavasta soolourastaan, sekä Sound of R.E.L.S. -kokoonpanosta. Mitä miehelle kuuluu nykyään?

Kansanedustaja Heli Paasio on tomera edustaja, jolla on mielipiteet. Kahden pienen lapsen äiti on kiireinen, mutta löytää aina aikaa perheelleen. Kuuntele lisää:

Torilla sattuu ja tapahtuu. Torille saapui aamulenkille koiransa kanssa monille tuttu pizza-keisari Dennis Rafkin. 

Juhani "Tami" Tamminen piipahti aamukahvilla Enbuske & Linnanahde Crew:n vieraana Turussa. Haastattelussa muisteltiin muun muassa Tamin nuoruttaa ja niitä naisia...

Kiinteistövälittäjä, sekä median monitaituri Jethro Rostedt oli omassa elementissään Turussa. Samalla kuultiin Turun kiinteistöjen hinta-arvioita, sekä keskusteltiin Jethron saamista alastonkuvista...



Millaista on esittää kaikkien tuntemaan suosikkihahmoa, Rista Räppääjää teatterissa? Näyttelijä Samuel Harjanne käväisu aamukahvilla torilla:

Kilpailut

Uusimmat