Milloin oli edellispäivä? Vastaus voi yllättää eri puolilla Suomea.
Arkipäiväinen suomalainen sana sai Anssin ja Niinan hulluuden partaalle. Kuuntele mistä on kyse – myös sinulla on taatusti mielipide asiaan.
Missä se kaakko oikein sijaitseekaan ja miksi Minna kiipeilee katolla? Turun murre ja Salattujen Elämien juonen käänteet herättivät myös keskustelua. Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Perjantaina hypättiin pariutumisleikkien maailmaan. Mitä tapahtui 30 vuotta sitten Napakympissä? Kuinka hevosen saa päälle ja mitä Akille tapahtui ratsailla? Entä Minnalle "liukumäessä"? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Keskiviikkoaamuna yritettiin vastata kelloon ja pureuduttiin apinan mieleen. Kenet tänään haukuttiin kulttuurisivuilla? Kuka otti vahingossa lennon Turkuun? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.
Miestä esitettiin vangittavaksi tänään.
Turun perjantaisessa puukotuksessa kuoli kaksi suomalaista naista.
Perjantaisessa puukotuksessa menehtyi kaksi suomalaista naista.
Muusikko kertoo, että Turun keskustassa on alkuillasta hiljaista.
Silmitön väkivallanteko tapahtui Turun keskustassa.
Aki ja Minna vastasivat yleisön huutoon ja perjantaina oli valtavan comebackin aika. Minkä takia korttipelien säännöt ei pysy päässä? Voiko jalkapalloa pelata muuta kuin maata pitkin? Pystyvätkö seurapiirikaunottaret laittamaan Suomen kuntoon? Kuuntele perjantaiaamun parhaat palat yläpuolelta.
Tiistaiaamuna laitettiin aivot solmuun ja nostettiin ärsyttävät mainokset pöydälle. Mikä sai Minnan innostumaan pienen lapsen tavoin? Mitkä 60-lukulaiset fraasit laitettiin mustalle listalle? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.
Turun Kokoomus nimesi eilen ehdokkaitaan Turun kunnallisvaaleihin ja listalta löytyi muun muassa televisiosta tuttu kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt. Radio Novan Aamun Aki ja Minna ottivat yhteyttä herraan varhain torstainaamuna. Mikä sai Jethron lähtemään mukaan vaaleihin?
Kansainvälisen matkailusivuston varoitukset kuulostavat hämmentäviltä.
Keskiviikkona DBTL-festarikansaa helli auringonpaiste ja DBTL:n artistikattaus. 
Novan päiväunen juontaja Elina Kottonen tekee suoraa lähetystä Aurajoen rannoilta torstaista perjantaihin.