Radio Novan Aamussa demotaan uusi mahdollinen kilpailu. Minna halusia ranskanmatkallaan jäätelöä ja Kimmo painii pussilakanoiden kanssa, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja Suvi kertaavat RadioGaala-illan kommellukset - miten kävi Eskon hatun ja kiltin kanssa? Kaverin puolesta kyselen -osioissa pohditaan, miten teini saataisiin vastaamaan puhelimeen. Tuottaja Jennillä on syntymäpäivä, jonka kunniaksi hänen tietämystään testataan 5 sekunnin kisassa. Esko ja Suvi palkitsevat yllättäen myös vuoden rehellisimmän turkulaisen!
Esko ja Suvi pohtivat ratkaisua naamakarvoitukseen Kaverin puolesta kyselen osiossa. Onko pelkät viikset ok vai pitääkö parrasta ja viiksistä muodostaa kokonaisuus? Suvilla on myös kädessään kello, jonka ideaa Esko ei aivan ymmärrä. Tosin ei Suviltakaan löydy ymmärrystä Eskon ratkaisulle optikkoliikkeessä. Turkulaisesta näyttelystä he ovat yhtä mieltä, mistä tämä idea on lähtenyt?
Turun Vanhalle Suurtorille saapuvan yleisön tulee käyttää maskia koko tilaisuuden ajan.
Radio Novan Aamussa Minna tarjoaa rypäleitä Akistoteleen kölliessä marmoripedillä filosofisessa mielentilassa. Laulu- ja tanssikiellon poistuttua on aika iskeä Seija Simolat tulille ja ottaa juna Turkuun. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Keskiviikkona hieraistiin silmiä ja kärsittiin uusien asukkien julmetuista bileistä. Millaiset sivuvaikutukset voi koitua lätkästä? Pitäisikö Turun jokirannan jo vapista? Entä ampuuko puheenjohtajaksi nostettu Anssi nyt liian kovilla?
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna paljastavat totuuden kohuillallisestaan! Lentävien lettujen vuosipäivää vietetään ja Putinin ökykaupunki puhututtaa. Kuukka ja Linnanahde kehittävät Lumitohottimen ja onhan mukana myös tuottaja Parta-Markuksen ruokavinkki. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa käy ilmi ettei Minna ole ikinä ollut bingossa ja Aki on aivan scheissena. Aki tuntee Beverly hillsinsä läpikotaisin ja tuottaja PartaMarkus on ilmeisesti todella väsynyt, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki pyytää Minnalta näytteen tuuletuksesta ratkaisevan maalin jälkeen. Minna on kadottanut puhelimensa ja PartaMarkus on saanut Akilta liikaa vaikutteita, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki motkottaa ja Minnalla on asiaa unista. Vantaalla on tapahtunut jälleen mutta kuka muistaa vielä videovuokraamot? On rapujuhlien aika ja Akilla on tähän aivan uusi käsite, kuuntele parhaat palat tästä!
Novan Aamussa käydään läpi kuluneen kesän kuulumisia ja keskustellaan rintaliiveistä. Ihmetellään myös missä Aki oli ja mitä tekemässä sekä puhutaan funikulaarista! Kuuntele Aamun parhaat palat tästä!
Milloin oli edellispäivä? Vastaus voi yllättää eri puolilla Suomea.
Arkipäiväinen suomalainen sana sai Anssin ja Niinan hulluuden partaalle. Kuuntele mistä on kyse – myös sinulla on taatusti mielipide asiaan.
Missä se kaakko oikein sijaitseekaan ja miksi Minna kiipeilee katolla? Turun murre ja Salattujen Elämien juonen käänteet herättivät myös keskustelua. Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Perjantaina hypättiin pariutumisleikkien maailmaan. Mitä tapahtui 30 vuotta sitten Napakympissä? Kuinka hevosen saa päälle ja mitä Akille tapahtui ratsailla? Entä Minnalle "liukumäessä"? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Keskiviikkoaamuna yritettiin vastata kelloon ja pureuduttiin apinan mieleen. Kenet tänään haukuttiin kulttuurisivuilla? Kuka otti vahingossa lennon Turkuun? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.