Jethro Rostedt ajoi rajun peurakolarin: Luojan kiitos olen hengissä!

21.05.2013 07:43 -

Mediapersoona Jethro Rostedt sai varhain tiistai-aamuna (21.5.) kunnon herätyksen, kun hän ajoi kolarin peuran kanssa 9 tiellä. Jethro selvisi tilanteesta säikähdyksellä, kun taas peura kuoli välittömästi.

Kuuntele haastattelu:- Hiukan ennen Loimaata, Kyrön jälkeen pamautin peuraan että tyrät rytkyivät, Jethro kertoi Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa.

- Onneksi ei sattunut mitään. Peura on sen verran pieni otus, että harvemmin tulee kurkkaamaan ohjaamoon. Ei onneksi käynyt näinkään, mies naureskeli.

- Luojan kiitos olen hengissä. Kyllä sitä kasvaa ihmisenä, kun irroittaa rekisterikilpeä tuollaisesta peurasta ennen kuutta aamulla.

Törmäyksen jälkeen Jethro soitti asiasta poliisille, joka ohjeisti, miten toimia tilanteessa.

- Poliisit neuvoivat jättämään peuran siihen paikalleen, josta he tulevat sen myöhemmin hakemaan, Rostedt kertasi tapahtumia. Peuran hän raahasi itse tien sivuun.

Onnettomuus sattui Turku Loimaa välillä, noin 5 kilometriä Kyrön jälkeen olevalla laajalla peltoalueella, missä oli paljon peuroja syömässä.

- Olen aina ajatellut, että koska "kajahtaa", ja nyt se tietysti tapahtui. Se (peura) tulee, kuin ohjus tuolta. Ei siinä kerkeä ajatella mitään, Jethro päivitteli.

Onneksi mies pääsi jatkamaan matkaansa, ilman suurempia vahinkoja.

Kilpailut

Uusimmat