Petri Nygård toi televisiohaastatteluun mukanaan bikini-tytöt avaruudesta - katso kuvat!

15.02.2013 14:36 -

Muusikko, liikemies Petri Nygård hallitsee show-miehen elkeet paikassa, kuin paikassa. Mies asteli Enbuske & Linnanahde Crew -studioon kahden bikini-asuisen hahmon kanssa.

- Nää tuli tuolta kallion baarista, tai Virpi ja Pirjo. Ei vaan mä puhuin paskaa. Mä toin nää avaruudesta. Meidän Tampereen, Suomen " Josh Lucas" ampui mut musiikkivideolla avaruuteen ja mä toin tämmöset mukana, Nygård tokaisi.

Petri Nygårdin uuden musiikkivideon (3 Asiaa) takana häärää Iron Sky -elokuvan ohjannut Timo Vuorenola. Videolla liikutaan skifi-tunnelmissa avaruudessa ja avaruusaluksessa. Katso pätkä videosta täällä (Katsomo)

Musiikkivideo saa ensi-iltansa maanantaina 18. helmikuuta.

Petri Nygård vastasi myös toimittajien kysymykseen liittyen hänen faneihinsa. Etenkin vanhemmat naiset tuntuvat käyvän kuumana suosittuun muusikkoon.

- Ikähaitari on tosi iso. En mä oikein tiedä mitä se on. Se pitäisi kysyä niiltä mummoilta! Mä oon messissä ja rakastan kaikkia. Mun mielestä ikä ei katso kuitenkaan hyvää fiilistä, siis bailaamista. Kuka ei halua pitää hauskaa, Nygård vastaa.

Kuuntele haastattelu tästä:



Katso haastattelu Katsomosta

(Radio Nova, MTV3)

Kilpailut

Uusimmat