Anton Tammi on ohjannut videon yhdysvaltalaistähti Halseylle.
Madonna ottaa God Control kappaleella ja sen musiikkivideolla rankasti kantaa Yhdysvaltojen aselakiin.
Kelsey Rohr poseerasi vuosi sitten myös Nirvana-rumpali Dave Grohlin kanssa.
Olavi-albumi palkittiin vuoden rocklevynä viime viikonloppuna järjestetyssä gaalassa. Kyseiseltä albumilta löytyvään kappaleeseen julkaistiin nyt musiikkivideo.
Videolla nähdään torahampainen Donalt Trump pitämässä puhetta ohjus kädessään.
Parkkonen esiintyy tuoreen "Kohta sataa" -sinkun musiikkivideolla lähes täysin alasti. Parkkonen kommentoi Radio Novan Iltapäivälle musiikkivideosta saamaansa palautetta.
Oo se kun oot -kappaleen musiikkivideo on näyttävä ja dramaattinen - juurikin sellainen, mitä Paperi T:n ja Sannin yhteistyöltä voi odottaa.
Artisti päätti hemmotella fanejaan julkaisemalla sinkun ennen aikojaan.
The Greatest -kappaleen musiikkivideossa viitataan kesällä Yhdysvalloissa tapahtuneeseen tragediaan.
Viikonlopun Pumpeligaalassa palkittiin kotimaisen musiikkivideokilpailun parhaimmisto. Voiton vei Tuomo Tuovinen ohjaamallaan Ain´t So Young -videolla. Myös Musta Barbaari ja Robin huomioitiin.
Jo avauspäivänä nautitaan 20 musiikkivideo- ja elokuvanäytöksestä. Festivaalin teemat käsittelevät seksiä, seksuaalisuutta, rakkautta ja tasa-arvoa.
Drag Me Down on yhtyeen menestynein single. Valloittavatko One Directionin nuorukaiset seuraavaksi avaruuden?
Muusikon elämä voi joskus ennenaikaisesti, mutta heidän musiikkinsa elää ikuisesti. Tässä listaus 16 artistista, jotka voittivat palkintoja vielä poistuttuaan tästä maailmasta.
Oulun Musiikkivideofestivaalien näytös- ja oheisohjelmisto on nyt kokonaisuudessaan julkaistu. Kyseessä on 22. kerta, kun festivaali järjestetään.    
Facebookissa yli kuusi miljoonaa kertaa katsotulla ja lähes 80 000 kertaa jaetulla musiikkivideolla on kaikkea mitä et olisi voinut kuvitella. Jotkut näkevät yhtäläisyyksiä kasarihitti Mickeyyn, toiset vain näkevät värejä ja kuulevat ääniä. Katso!
Onko seksikkäämpää kuin terveellisesti syöminen? Tai lastenkirjojen lukeminen ääneen? Näyttelijä Joseph Gordon-Levitt ilmaisee avoimesti ihailunsa äitejä kohtaan Sexy Motha -videolla.