Kuva: Youtube

Suomalainen Anton ohjasi musiikkivideon maailmantähdelle - kerännyt nopeasti 8 miljoonaa katselua

16.10.2019 08:45 - Iiro Myllymäki

Anton Tammi on ohjannut videon yhdysvaltalaistähti Halseylle.

Suomalainen ohjaaja Anton Tammi on päässyt työskentelemään maailmantähden kanssa. Mies on ohjannut yhdysvaltalaistähti Halseyn, 25, uusimman musiikkivideon Graveyard. Video on reilussa viikossa kerännyt yli kahdeksan miljoonaa näyttökertaa YouTubessa. Anton Tammen nimi komeilee heti musiikkivideon ensimmäisessä kuvassa.

Halseyn kanssa Graveyard-videolla esiintyy HBO:n Euphoria-sarjasta tuttu Sydney Sweeney. Musiikkivideolla kaksikko tanssii tyhjän huvipuiston läpi kauniin koreografian siivittämänä.

Anton Tammi on aiemmin ohjannut musiikkivideon muun muassa ruotsalaistähti Lykke Lille. Muut ohjaustyönsä mies on tehnyt tuntemattomammille artisteille. Anton Tammi ei halunnut kommentoida Halsey-yhteistyötään Voice.fi:lle. Voit katsoa Graveyard-musiikkivideon alta. Jos se ei jostain syystä näy alla, klikkaa tästä.

Anton Tammi sai Lykke Lin Hard Rain -musiikkivideon myötä ehdokkuuden UK Music Video Awards -gaalassa vuonna 2018. Mies oli ehdolla parhaan uuden ohjaajan kategoriassa.

View this post on Instagram

mii reading 📷 @ponilaukka

A post shared by Anton Tammi (@antontammi) on

Halsey on kaksi albumia julkaissut poptähti, jonka suosituimmat kappaleet ovat keränneet satoja miljoonia striimejä Spotifyssa. Halseylla on Instagramissa 16,5 miljoonaa seuraajaa. Nainen julkaisee kolmannen albuminsa tammikuussa ja lähtee levyn myötä kiertueelle, joka tuo hänet ensimmäistä kertaa myös Suomeen. Nainen konsertoi 26. helmikuuta Helsingin jäähallissa.

Halseyn suurin hitti Without Me meni Yhdysvaltojen arvostetun Billboard-listan ykkössijalle viime tammikuussa.

Lue myös: Laulajakaunottaren tuore kuva villitsi fanit täysin: 'Olet kyllä yksi jumalatar'

Lue myös: Laulaja Halsey rinnat esillä somessa - "Kaunein nainen koko universumissa"

Lähteet: NME, Billboard

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat