Kuva: AOP

Madonnan räikeän intiimi musiikkivideo herättää närää - "Hirvein asia, mitä olen nähnyt"

23.09.2022 20:15 - Sanni Seppä

Musiikkivideo remix-kappaleesta Hung Up On Tokischa on julkaistu. Kappaleella ja videolla esiintyy myös räppäri Tokischa.

Supertähti Madonna, 64, on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleesta Hung Up On Tokischa. Artisti on julkaissut Instagramissaan teaser-videon aiheesta, ja musiikkivideo kokonaisuudessaan on julkaistu nyt myös YouTubessa. Kappale on uusi versio Madonnan hittibiisistä Hung Up, ja biisi on tehty yhteistyössä räppäri Tokischan, 26, kanssa.  

Madonna on pukeutunut videolla muun muassa näyttäviin koruihin, kiiltäviin lateksisaappaisiin, ja räväkän kirkkaisiin vaatteisiin. Uusi video sisältää paljon Madonnan ja Tokischan välisiä kielisuudelmia, sekä muuta intimiiä koskettelua. Videolla nähdään myös päihteiden käyttöä, twerkkausta, kimallusta ja välkkyviä valoja. Kaikkia uusi video ei kuitenkaan miellytä, vaan räikeä sisältö on ollut toisille liikaa.  

"Miksi Madonna, miksi?"

"Rakastan Madonnaa, mutta viimeisin sisältö häneltä ei ole minua varten"

"Jätän isosti välistä. Todennäköisesti ensimmäinen video Madonnalta, jota todella vihaan"

"Hirvein asia, mitä olen nähnyt"

"Luulen, että olen valmis... Shokeeraavat videot saavat jo riittää. Missä on musiikillisesti lahjakas artisti?", Instagramin kommenteissa kirjoitetaan.

Voit katsoa Instagram-julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Voit myös katsoa koko musiikkivideon alta tai tästä linkistä

Tämä ei tokikaan ole ensimmäinen kerta, kun Madonna kohtaa kritiikkiä, sillä mielipiteitä herättävä artisti sai aiemmin tänä vuonna kritiikkiä myös musiikkivideostaan Frozenista. Kyseinen kappale oli myös remix-versio hänen aiemmasta tuotannostaan, ja tuolloin kritiikin kohteeksi joutui supertähden ulkonäkö ja liika autotunen käyttö.  

Lue myös: Madonna ja 23-vuotias malli romanssihuhujen pyörteissä - "He todellakin suutelivat"

Lue myös: Madonna sanoo hänen pakkomielteensä olevan seksi - väittää sen olevan myös hänen menestyksensä salaisuus

Lue myös: Madonna bongattiin polkupyörälenkillä - näytti kieltä uteliaille

Lähde: Instagram, Youtube

Kilpailut

Uusimmat