Maria Guzenina-Richardson: Tämä mies räjäyttäisi koko meidän poliittisen maailman!

08.02.2013 14:45 -

Peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson nauratti yleisöä torstaina Enbuske & Linnanahde Crew'ssa. Hän matki muun muassa Jörn Donneria ja intoutui jalkapalloasiantuntija Pasi Rautiaisesta!  

- Maailma tarvitsee Pasi Rautiaista ja SDP tarvitsee Pasi Rautiaista. En tiedä onko sillä jonkun puolueen jäsenkirja. Mä äsken katsoin sitä lämpiössä ja mietin, että herranjestas, jos tuollanen ihminen: suorapuheinen, huumorintajuinen, itsensä rennosti ottava, tulisi suomalaiseen politiikkaan, niin se räjäyttäisi koko meidän poliittisen maailman!

Kuuntele Pasi Rautiaisen haastattelu ELC:ssä täällä

Tuomas Enbusken mielestä Rautiaisessa ei ole yhtään Demaria. Hän toki on sellainen, kuin Mariakin kehui miehen olevan. Samalla Enbuske totesi Marialle hänen muuttuneen paljon asialisemmaksi, verrattuna siihen, millainen ministeri oli nuorempana.

- Mä kadun sitä kaikkea, kun mä katson häntä, Guzenina-Richardson parahti, ja sai yleisöltä hurjat aplodit.

Enbuske & Linnanahde Crew -ohjemassa vieraillut Maria Guzenina-Richardson kertoo olleensa ilolla mukana valtiopäivien avajaisjuhlallisuuksissa tiistaina. Töitä peruspalveluministeri on kuitenkin paiskinut jo tammikuun alusta alkaen.

- Meitä ministereitä ei koske samat lomat kuin kansanedustajia, Guzenina-Richardson muistuttaa.

Ministerin kevät on täynnä haasteita, mutta Guzenina-Richardson iloitsee jo saavutetuista asioista.

- On todella hyvä, että presidentti on puuttunut nuorten syrjäytymiseen.

- Nuorison syrjäytymisen ehkäisy on jokaisen suomalaisen asia. Siinä mielessä presidentti aloitti todella tärkeän keskustelun siitä, mitä joka ikinen voi tehdä omalla tahollaan, Maria kertoi.

Kuuntele  koko haastattelu:Katso haastattelu Katsomosta

(Radio Nova, MTV3)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat