Kuvakaappauksessa kerrotaan Suomen ryhtyvän keräämään joukkoja kiristyneen sotatilanteen vuoksi. Kyseessä on huijausviesti, johon ei tule missään nimessä uskoa.
Lauantai Areenassa vieraana oli ministeri Annika Saarikko. Millaisena Saarikko näkee tulevan kesän ja millaisia terveisiä hän haluaa lähettää tapahtuma-alan edustajille? Lisäksi Saarikko kertoo, millaisia tapahtumia hän itse kaipaa sekä miten hän on jaksanut koronavuoden. Kuuntele Annika Saarikon haastattelu kokonaisuudessaan tästä!
Katri Kulmuni avaa tuntemuksiaan piinaviikosta, jolloin hän myös päätti erota valtiovarainministerin tehtävästään.
Radio Novan Aamussa käy ilmi että Millenium on soittanut Akille ja Minna puhuu Äiti Nuorena - livevedosta. Aki ja Minna keskustelevat Ministerit- muistipelistä ja onhan studiossa myös kunnon jööti. Aamun Parhaat Palat kuulet tästä!
Novan Aamussa pureudutaan ministerin viestintäkoulutuksiin ja Novan Studion remonttiin. Minna avaa parvekeprojektiaan ja Aki avautuu miesten välisestä kilpailusta.
Marin myöntää, että nykyinen työ tekee lapsen hankkimisesta vaikeaa.
Joulukalenterikausi käy kuumana eikä Backmanin perheessä rikkeiltä vältytä. Juontajapari on myös ajan hermoilla, ja perkaa koko pääministerijupakan...huumorin kautta tottakai! Iltapäivän parhaat palat tästä!
Vaalien tulos on puhuttanut reippaasti Twitterissä. Somekansa näyttää hämmästelevän eniten perussuomalaisten vaalimenestystä.
Radio Nova tarjosi jo toistamiseen kansalaisille suoran keskusteluyhteyden pääministeri Jyrki Kataisen kanssa Puhu pääministerille -ohjelmassa 10. joulukuuta.
Pääministeri Jyrki Katainen vieraili Enbuske & Linnanahde Crew:n vieraana 12. elokuuta. Hänen mielestään Suomen talouden tilanne on nyt vakava.
Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä on hyvillään siitä, että ihmiset ovat huomanneet, mitä politiikka on ilman Keskustaa. Tuoreen tutkimuksen mukaan puolue on parantanut kuvaansa kansalaisten silmissä.
Lenita Airisto ottii mielissään vastaan ehdokkuutensa Vuoden loukkaantujaksi Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa. Sen sijaan hän vaihtaisi välittömästi kulttuuriministerin, joka Airiston mukaan ei kelpaa virkaansa.
Lenita Airisto antoi kovaa kyytiä Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa ministeriä solvanneelle muusikko Jouni Hynyselle. Samalla läksytystä saivat kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki, sekä studion pojat.
Enbuske & Linnanahde Crew sai langan päähän filosofi Esa Saarisen, joka kertoi lähetyksessä, millainen persoona on hänen entinen oppilaansa Pekka Himanen. Himanen on ollut viime aikoina otsikoissa raporttinsa rahoituksen takia.
Puhu pääministerille - ohjelmassa pääministeri Jyrki Katainen ja Radio Novan Ile Jokinen ottivat kuuntelijoilta puheluita ja kysymyksiä suoraan lähetykseen.
Kansanedustaja Anneli Kiljunen kiistää YLE:n uutisen hänen siirtymisestään peruspalveluministeriksi Maria Guzenina-Richardsonin paikalle. Kiljunen kommentoi väitettä Enbuske & Linnanahde Crewn haastattelussa.