Kykyohjelmasta supertähdeksi nousseen tähden uskomaton tarina valkokankaalle

21.11.2012 23:55 -

Pikkukylän kummajaisesta maailmanluokan tähdeksi. Kuulostaa elokuvalta, eikö totta? Nyt sellainen tehdään Susan Boylen elämästä, joka on kuin suoraan satukirjasta.

Susan Boyle oli vielä muutama vuosi sitten tuiki tuntematon, syrjäytynyt skottilaisen pikkukylän vanhapiika, jolla oli unelma. Sitten kaikki muuttui.

Susan Boyle keräsi rohkeutta ja osallistui vuoden 2009 Talent-kisaan (Britain’s Got Talent). Susan nousi esityksensä myötä ensin Youtube-sensaatioksi ja kisan kautta solmimansa levytys-sopimuksen myöstä todelliseen maailmanmaineeseen. Megatähti on myynyt tähän mennessä yli 18 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.


Susan on mielissään elokuvasuunnitelmista ja toivoo saavansa Hollywood-tähti George Clooneyn elokuvaan näyttelemään manageriaan.

- Se on toiveajattelua, mutta se on Hollywood. Mitä tahansa voi tapahtua, Boyle intoilee.

The Sun -lehden mukaan 51-vuotias Boyle on allekirjoittanut tällä viikolla sopimuksen elokuvasta. Elokuvan kuvaukset alkavat jo vuoden 2013 puolella. Vielä on epäselvää, nähdäänkö Susan Boyle elokuvassa jonkinlaisessa roolissa.

Laulajan elämästä pyörii parhaillaan musikaalikiertue Briteissä. Lisäksi Susan Boylen tarina on ikuistettu kirjaksi.(Radio Nova, The Sun)

Kilpailut

Uusimmat